ERC Palafolls

La calçotada d'enguany ha batut el rècord de 400 assistents. Moltes gràcies!!

Gràcies, Palafolls! ERC trenca la barrera dels 400 assistents a la calçotada republicana i bat el rècord històric d'assistència

La XII Calçotada organitzada conjuntament per Esquerra Republicana i el Jovent Republicà de Palafolls ha batut el rècord històric de participants, xifra que ha suposat trencar la barrera de 400 assistents, en un diumenge radiant de carnaval al municipi. Les previsions ja feien preveure el registre rècord quan divendres els tres punts de venda anticipada de tiquets del poble (Carme Fruita i Verdura, La Papereria Colors i el Casal d'Avis), van esgotar totes les existències, i això va obligar als republicans a penjar el cartell de tiquets exhaurits. Per tot això, l'equip d'ERC i el Jovent Republicà volen agrair a les més de 400 persones que avui s'han acostat a la calçotada més gran que se celebra al municipi, i que han gaudit d'un àpat amb valor afegit: calçots de proximitat, salsa d'elaboració pròpia, i unes coques totalment artesanals, elaborades per la gent que conforma la secció local republicana. Moltes gràcies, Palafolls!!  

La Calçotada 2017 ha batut tots els rècords

Gairebé 400 comensals a la desena edició de la calçotada popular d’ERC Palafolls

La plaça Fòrum Palatiolo ha acollit, el diumenge 12 de març, la desena edició de la Calçotada popular d’ERC Palafolls, que ha convocat gairebé quatre-centes persones. Així, molts ciutadans, amb la seva nombrosa presència, han volgut manifestar un suport clar a l’estratègia política d’oposició que duu a terme la Secció local a l’Ajuntament. S’ha donat la circumstància que s’ha empoderat els assistents i s’ha fet a través del tiquet, el qual els ha permès manifestar inquietuds o malestars sobre qüestions que consideressin que afectaven el poble, la qual cosa ha estat ben aprofitada i ha proporcionat una informació molt valuosa. Durant l’acte ha tingut lloc, a més, una tirada popular de bitlles catalanes que organitzava les JERC Palafolls, que ha estat guanyada per l’equip «Els sostenibles». La Calçotada, doncs, s’ha consolidat com l’esdeveniment de caire festiu amb més repercussió social entre els que organitzen les diferents agrupacions polítiques de Palafolls.

La pancarta de l'esdeveniment de les JERC

ERC i les JERC promouran la participació i el reciclatge en l’aniversari de la X Calçotada popular

Diumenge 12 de març, a partir de les 14h, arriba la desena edició de la Calçotada que organitzen ERC i les JERC a la plaça de Fòrum Palatiolo. Ja podeu adquirir els tiquets als punts de venda habituals: la carnisseria Can Pica i la fruiteria Carme Fruita i Verdura a un preu de 10€ per adult, i 5€ per nen. Una de les novetats de l’edició 2017 és els tiquets participatius. El ciutadà tindrà l’oportunitat a l’adquirir el tiquet de la calçotada de retornar-lo el dia de l’esdeveniment amb una suggerència, un comentari o qualsevol inquietud relacionada amb algun tema que afecti el poble. Com sempre, amb la compra d’aquest tiquet s’inclou el paquet de calçots, la botifarra, el fesol del ganxet de Palafolls (DOP), amanida, pa amb tomàquet, postres i beguda. A més, les JERC organitzaran la tirada popular de bitlles catalanes on tothom hi és convidat a jugar. Enguany, i com a altra novetat, des de l’organització de l’esdeveniment s’ha volgut posar l’èmfasi en la necessitat de conscienciar la població amb el reciclatge i la reutilització. És per això que es proposa que el 12 de març la gent es porti els seus plats i coberts de casa, i gaudir així d’una jornada festiva que respecti el medi ambient. La calçotada d’ERC Palafolls ha arribat enguany a la desena edició amb una acceptació per part de la ciutadania més que notable. L’any passat s’hi van aplegar més de 200 persones. És per això que us recomanem que compreu amb temps els tiquets per no quedar-vos sense!