ERC Palafolls

Notícia

Ferir en el viu

Per Jordi Villaret i Sayago, núm. 3 de la llista d'ERC Palafolls i Arquitecte tècnic
Jordi Villaret. Núm. 3 d'ERC Palafolls
Jordi Villaret. Núm. 3 d'ERC Palafolls

Darrerament m'han arribat veus -de fonts directes, tenint en compte que els ha arribat per boca d'un membre significat de l'equip de govern- de la reacció adversa que ha significat l'escrit ‘Pell fina’ en el que expressava la meva opinió referent a les formes i respostes d'aquests mateixos representants municipals davant d'exposicions crítiques envers les seves actuacions.

Lluny de retractar-me de la meva opinió, no fos cas que estigués condicionada per una visió partidista de la qual dono fe que no en sóc conscient, aquests fets em permeten confirmar altra vegada que això és així i que la línia que ells han marcat com a límit de la correcció és molt fina. Cal afegir que també em va quedar força clar a l’escoltar les darreres declaracions de l'alcalde a l'entrevista que li van fer a Ràdio Palafolls.

Aquestes notícies em fan reafirmar en l'opinió expressada en l’article anterior i, és més, a la mateixa li podria sumar altres apreciacions que he recollit recentment en les diverses reunions que hem mantingut amb membres d'entitats del nostre poble. En aquestes, es percep notablement que tot aquell que té una necessitat en algun moment de requerir un permís municipal pel motiu x, bé sigui per ocupar un espai públic, per disposar de les subvencions corresponents, o propostes de futurs actes, té certa reticència a poder parlar o donar suport a altres que no siguin d'afinitat directa amb l’actual equip de govern, no sigui que aquesta mostra de disconformitat pogués repercutir en les relacions que s'entenen estrictament com a burocràtiques.

Repeteixo -i per no ser criminalitzat ni acusat d'embrutir res-, i simplement com a exposició d'opinió amb certa part de denúncia i perquè tot plegat em molesta, i és un dels principals motius pels quals m'he involucrat en aquesta aventura de formar part de les llistes electorals d’Esquerra Republicana de Catalunya Palafolls. Això, a banda de l'equip humà del que fa un temps que en formo part, gent amb la que hom s’hi sent molt a gust treballant i gaudint conjuntament del projecte que pretenem desenvolupar per Palafolls.

Dit això i amb la intenció de tancar qualsevol front obert –si és que se n’ha generat algun- i per evitar entrar en una dinàmica de retrets innecessaris -i a la vegada il·lògics- que no crec que siguin el motiu pel qual ens endinsem en aquesta empresa, ni pugui acabar essent d’interès de ningú; només demanar, si se'm permet, deixar-nos expressar, fer i opinar segons la nostra manera de veure les coses sense haver de ser acusats de fer jocs bruts i, tot i que -referint-me a les percepcions esmentades- no és tasca fàcil, demanar que siguem valents per poder revertir la situació.

I per últim però no menys important, escric i parlo sense nerviosisme, i amb la tranquil·litat absoluta del qui a tot el que se li presenta és molt a guanyar i molt poc a perdre, perquè ara per ara d'això no en depenc i el que faig i se’m planteja és per aportar els coneixements que tinc al meu abast; i en la participació del dia a dia del lloc on no hi vaig néixer però hi visc, i del que me’n sento molt arrelat.


@jordi_villaret
@jordi_villaret
@jordi_villaret

@jordi_villaret