Palafrugell

Notícia

ERC exigeix que l'Ajuntament faci públiques les resolucions de la Generalitat sobre la casa del Golfet

ERC Palafrugell ha tingut notícia de que la Direcció General d'Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat va emetre, a principis del passat mes d'agost, tres informes sobre la finca situada al carrer Castellets, 1 del barri del Gofet (Calella).

Respecte aquestes resolucions, ERC Palafrugell:

1. Informa que els tres escrits són desfavorables tant a la llicència donada com a l'execució de les obres.

2. Denuncia el retard en comunicar aquestes resolucions a les comissions informatives. Cal esmentar que al ple del mes d'agost el regidor d'ERC Jaume Palahí va intervenir per demanar informació sobre diferents aspectes de les possibles deficiències. En cap moment es va fer esment a les resolucions, que ja estaven en poder de l'equip de govern.

3. Exigeix a l'Ajuntament que, en la màxima brevetat possible, faci públic les esmentades resolucions pel coneixement de la ciutadania i en pro de la transparència.

4. Demana a l'equip de govern que faci públics els passos que, a partir d'ara, portarà a terme.

5. Lamenta que l'equip de govern hagi estat molt poc sensible a les denúncies i demandes que han portat a terme en el darrer any ERC, particulars, i associacions.

6. Treballarà conjuntament amb totes aquestes associacions, especialment amb Salvem el Gofet, per reparar el dany causat al nostre paisatge.

Palafrugell, 23 de setembre de 2016