Palafrugell

Notícia

La indignació de la casa del Golfet

Davant les notícies que la junta de govern de l'Ajuntament de Palafrugell (PSC-CiU-Entesa) va aixecar la suspensió municipal de les obres del Golfet, el grup d'Esquerra vol expressar la seva indignació:

- És indignant que l'equip de govern aixequi la suspensió municipal que planava sobre la llicència d'obres del controvertit xalet del Golfet de Calella.
- És indignant que obviï la demanda de la Generalitat que declarava lesiva la llicència d'obres.
- És indignant que es negui a revisar tot el projecte, com es desprenia de les resolucions de la Generalitat.
- És indignant que es reprenguin les obres sense demanar el preceptiu vist-i-plau del Pla Director del Sistema Costaner, tal com els mateixos serveis tècnics de l'Ajuntament reconeixen que no van fer en la tramitació de la llicència.
- És indignant que no esperin com es desenvolupa el recurs contenciós presentat per Salvem el Golfet.
- És indignant que l'alcalde hagi trigat prop de tres mesos a publicar a la web de l'Ajuntament les resolucions de la Generalitat contràries a la llicència.
- És indignant que, a l'hora de publicar-les, ho facin amagant-les dins l'informe on l'equip de govern justifica la tramitació de la llicència.

Davant tanta indignació, una espurna d'il·lusió i esperança: l'atorgament del guardó «millor iniciativa», dins els premis Peix Fregit, a l'associació Salvem el Golfet. Molt merescut.

Grup d'Esquerra Ajuntament de Palafrugell