Palafrugell

Notícia

Esquerra demana la paralització immediata de les obres del xalet del Gofet

Després de llegir el comunicat de la Comissió Territorial d’Urbanisme on es demana que l’Ajuntament de Palafrugell aturi les obres de del xalet del Golfet, Esquerra:

1. Exigeix, un cop més, la paralització immediata de les obres i que aquesta suspensió es mantingui fins que els tribunals dictaminin.

2. Lamenta que l’equip de govern hagués aixecat la suspensió cautelar (15/12/2016) sense esperar la resposta de la Generalitat. Aquest fet solament complica encara més la solució final.

3. Insta a l’equip de govern que expliqui davant de la població les raons d’aquest interès insistent en destrossar el territori. No entenem les manifestacions de l'alcalde: «el cas del Golfet no el té preocupat» (Diari de
Girona 04/02/17).

4. Manifesta que la gran majoria de palafrugellencs s’estima el seu litoral per la seva exclusivitat i no comprèn el poc interès del govern, obstinat en destrossar-lo.

5. Agraïm a tots els ciutadans, especialment a l’agrupació Salvem el Golfet, la seva impagable tasca per salvaguardar els nostres tresors.

6. Demanarem totes les responsabilitats quan aquest afer se solucioni als jutjats.