Palafrugell

Notícia

Nota de Premsa del Grup Municipal d’Esquerra respecte a les darreres manifestacions del regidor Quim Vencells

El Grup Municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Palafrugell considera inadmissibles les contínues sortides de to del regidor Quim Vencells. La darrera són unes manifestacions properes a la xenofòbia. Aquesta animadversió cap a persones o cultures diferents, o considerades com a estrangeres, es pot posar a la pràctica amb diferents intensitats, algunes molts sorolloses, d’altres més subtils però tant o més perilloses. Són aquelles pràctiques de fer córrer rumors falsos de tractes de favor de l’administració, provocant el menyspreu cap al diferent.

Aquesta és la pràctica usada pel regidor del partit socialista de Palafrugell Quim Vencells diferents vegades. La darrera, publicant que l’escorxador de Palafrugell, recentment tancat per deficiències sanitàries i pel dèficit  arrossegat, s'obriria excepcionalment pels musulmans, fet completament fals.

Que un representant  públic faci córrer aquestes fal·làcies és inadmissible. Ara només esperem que una veu autoritzada del PSC es posicioni: o desautoritza el regidor Quim Vencells i el fa dimitir, o assumeix les seves manifestacions. Restem a l’espera.

Palafrugell, 3 de setembre de 2018