Palafrugell

Notícia

Esquerra de Palafrugell presenta una llista continuista encapçalada per Josep Piferrer i amb Mònica Alcalà com a número dos

Esquerra Republicana de Palafrugell ha donat a conèixer aquest dissabte a Calella de Palafrugell la seva llista per a les eleccions Municipals del proper 26 de maig. La seva principal novetat és Mònica Alcalà, psicòloga de professió i membre de l’entitat juvenil palafrugellenca Birres Braves.
 
Es tracta d’una llista cremallera, és a dir, que alterna home i dona, encapçalada per l’actual Alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, i eminentment continuista en els deus primers llocs, on hi destaquen la majoria de regidors i regidores de l’actual equip de govern, a més de noves incorporacions provinents de sectors professionals molt diversos.
 
La llista quedarà configurada pel següent ordre:
 
1) Josep Piferrer
2) Mònica Alcalà
3) Pau Lladó
4) Roser Massaguer
5) Jaume Palahí
6) Mònica Tauste
7) Marc Sala
8) Olga Palahí
9) Albert Tané
10) Olga Ridao
11) Xevi Vilà
12) Rosa Plaja
13) Jordi Montseny
14) Elisabet Avellí
15) Marc Casanovas
16) Gemma Pallissera
17) Sergi Cornellà
18) Rosa Maria Martín
19) Sergi Sabrià
20) Elsa Garcia
21) Jordi Pujol i Cofan
S1) Anna Isern
S2) Marià Sanuy
S3) Núria Rusinyol
S4) Martí Ribot
S5) Montse Juscafresa
S6) Xavier Segura
 
 
A la llista destaquen Olga Ridao i Xevi Vilà, exregidors de l’Ajuntament de Palafrugell, Sergi Sabrià, exalcalde de Palafrugell i president del Grup Republicà al Parlament de Catalunya, Jordi Pujol i Cofan, lingüista i corrector de Josep Pla, o Xavier Segura, tancant la llista, com a president de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Palafrugell.
 
L’actual Alcalde, Josep Piferrer, ha volgut deixar clar que Esquerra no farà mai alcalde a una persona del bloc constitucionalista, tenint en compte el moment nacional que viu Catalunya.
 
Per acabar, Piferrer ha volgut destacar que el 2023 no es tornarà a presentar com a alcaldable, seguint el compromís adquirit de limitar-se a dos mandats.