Palamós i St. Joan

Notícia

Esquerra Republicana de Catalunya demana un replantejament de l’ocupació de la via pública, especialment durant els mesos d’estiu. La formació republicana, amb representació a l’Ajuntament de Palamós, és partidària de la creació de la figura de l’Agent Cívic, una persona que s’encarregui de controlar que les concessions d’ocupació de l’espai públic no passin d’allò que tenen autoritzat.


El portaveu del grup, Dani Reixach, recorda que cada any es queixen que l'ocupació de la via pública a l'estiu és exagerada. Per tant, demana que s'hi posin límits aplicant les ordenances vigents pel que fa a aquestes qüestions.
CITA DANI REIXACH 1

Dani Reixach admet que controlar si les terrasses o els expositors estan al seu lloc, o si bé ocupen més lloc del que els pertoca, és difícil. Per aquest motiu, Esquerra Republicana de Catalunya defensa crear la figura d'un agent cívic que s'encarregui d'aquesta feina.
CITA DANI REIXACH 2

La problemàtica de l'ocupació de la via pública per part de negocis particulars s'ha tornat a posar d'actualitat a Palamós, després que l'Ajuntament hagi autoritzat dues noves terrasses al passeig del Mar.

Ràdio Palamós