Palau-Solità i Plegamans

Notícia

Esquerra per la llibertat (Dinar Solidari)

'Esquerra per la llibertat' és l'acte que tindrà lloc el proper dissabte 14 de juliol a la pista semicoberta del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor en forma de dinar solidari pels presos polítics i les seves families.
L'acte, que comptarà amb la presència del diputat al Congrés, Gabriel Rufián, i el candidat a l'alcaldia de Palau-solità i Plegamans, Oriol Lozano, començarà a partir de les 13.00h i acabarà sobre les 16.00h aproximadament. Hi hauran moltes sorpreses al llarg de la jornada!

El dinar es dividirà en menú d'adults (10€), que serà fideua +  postre, i el menú infantil (5€) que seran macarrons + postre. La beguda també va inclosa. Per tal de reservar els tiquets cal enviar un correu a palausolitaiplegamans@esquerra.cat indicant el nombre de tiquets que voleu (adult i/o infantil) i els noms.

El total recaptat anirà íntegrament a l'Associació Catalana pels Drets Civils, una entitat impulsada per familiars dels represaliats polítics per l'Estat Espanyol per denunciar la vulneració dels drets civils. Us hi esperem!