Pallars Jussà

Notícia

Renovació de l’executiva comarcal d’ERC Pallars Jussà, Antoni Flores, repeteix al càrrec amb una candidatura renovada i rejovenida

Avui, divendres 31 de juliol del 2020, a Tremp s’ha celebrat el congrés comarcal de l’executiva d’ERC Pallars Jussà per elegir la candidatura que liderarà el partit a la comarca durant els pròxims quatre anys.
 
Antoni Flores, President de la comarcal durant la legislatura anterior, repeteix càrrec amb una candidatura renovada i rejovenida, amb dos membres de l’anterior legislatura: l’alcaldessa de Tremp, Ma Pilar Cases, i el cap de llista de Salàs de Pallars, Toni Millet.
 
Aquesta vegada, a més, amb una altra novetat, la nova Secretaria General. Una manera de coliderar l’executiva d’una forma més paritària. Aquesta estarà ocupada per una dona, jove i d’un dels municipis més despoblats i per tant amb menys representació, Valença Castells.
 
Flores, seguirà assumint la seva responsabilitat com a President, gràcies a la seva experiència i coneixement en la política comarcal.
 
Actual Vicepresident al Consell Comarcal del Pallars Jussà i 2n Tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tremp, Flores està al servei del partit des de fa més de 25 anys. Enginyer tècnic industrial mecànic de professió, es va iniciar en la política el 1991, data a partir de la qual és militant d'ERC.
 
També l’acompanyaran algunes cares noves i sobretot més joves del que estem acostumats a veure a les executives anteriors. La llista de persones que l’acompanyen és la següent:
  1. Secretaria General i d’Organització: Valença Castells
  2. Secretaria d’Imatge i Comunicació: Sònia Clotet
  3. Secretaria de les Dones: Sílvia Servent
  4. Secretaria de la Política Municipal: Maria Pilar Cases
  5. Secretaria de Ciutadania: Toni Millet
  6. Secretaria de Transició Ecològica: Jordi Navarra
  7. Secretaria d’Acció Política i Sectorial: Pol Oliva
 
La llista és paritària i amb representació de la militància, de càrrecs electes de la comarca, així com representants de municipis diversos de la comarca, on son representats, les tres principals poblacions del Pallars Jussà: Tremp, La Pobla de Segur i Isona.
 
Al Congrés hi han assistit militants comarcals i membres de l’executiva regional de l’Alt Pirineu i Aran, així com la Delegada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós i el President de la federació regional de l’Alt Pirineu i Aran, Josep Castells.
 
Amb aquest es tanca un dels últims congressos comarcals de la federació regional de l’Alt Pirineu i Aran.