Pallejà

Totes les notícies

Senyalització TANATORI

Perquè la gent no es perdi. Demanada senyalització TANATORI març 2017. Assolit maig 2018. Des de l'oposició també es poden aconseguir detalls que fan més fàcil el dia a dia del veïnat.

Sant Jordi 2018

Un dia de Sant Jordi joiós, ambient de festa a la plaça amb una rotonda guarnida, la Dragona #ViuelRiu el suport als presos i llibres&roses sempre presents.

En defensa del Sistema Público de Pensiones

El dimecres 11 d'abril al Castell en Miguel Gonzalez del comite CATP en va fer una xerrada per esvair dubtes i debatre sobre les Pensions. Resumim els punts tractats. 1. És veritat que perilla el Sistema Públic de Pensions per ser menys els cotitzants i augmenten dels pensionistes? ...NO ES VERITAT EL QUE REALMENT ALTERA ÉS ELS BAIXOS SOUS, EL FRAU EN CONTRACTACIÓ I LES BONIFICACIONS I EXEMPCIONS EMPRESARIALS. 2. És sostenible el sistema de Pensions?..... TOTALMENT SOSTENIBLE I CAPAÇ DE GENERAR SUPERÀVIT 3. Com hem arribat a la situació actual?......... PER LA POLÍTICA DEL GOVERN CENTRAL. LA SEVA IDEA ÉS PRIVATITZAR PENSIONS 4. El govern Central a fet un buidatge i endeutat la Seguretat Social?.... SENS DUBTE VA BUIDAR LA GUARDIOLA DE 66.000 MILIONS. HA GENERAT DEUTE PER 20.000 MILIONS I ARA JA PARLA DE VENDRE PATRIMONI DELS 600 EDIFICIS QUE ELS TREBALLADORS TENEN EN PROPIETAT. 5. Es va parlar de seguir unes reunions mensuals si hi ha gent interessada. Nosaltres com ERC seguirem treballant-hi.  

Sabates per Xarxa Pallejà

Entreguem Sabates Solidaries

Una Butlleta un somriure. Entreguem més de 40 parells de sabates. Gràcies per l'ajuda de Petjades i a la Xarxa Solidària de Pallejà per la feina que fa. SOBRE TOT Gràcies a tothom que va comprar la Butlleta per una causa Solidària.  

La Grossa sempre per fins socials a Pallejà

Ens ha tocat la Grossa

Els dimarts i dijous pagarem les paperetes premiades. Lloc Castell. Horari de 19 a 20 hores. ERC Pallejà destina tots els beneficis i els diners NO cobrats a fins socials. Nosaltres no ens quedem res de res.