Pallejà

Totes les notícies

Enquesta #AmbTu

Encara no has fet l'enquesta? Digués la teva. Què vols per Pallejà? Ho farem #AmbTu https://forms.gle/8XvNhtkZd754s6RK8

Presentació de la Llista i el Programa

Avui hem presentat la llista d'ERC Pallejà i un resum del seu Programa. Hem repassat la Bona Feina feta en aquests últims 4 anys. Hem fet una esperançadora proposta per un futur a compartir #AmbTu, per un Pallejà millor.

#AmbTu per un Pallejà millor.

Comencem la Campanya recordant, qui en aquests últims 4 anys, ha portat el seny la responsabilitat, la política constructiva i ha garantit la governabilitat al poble. Sense el sentit comú d'ERC Pallejà la convivència en l'ajuntament hauria estat molt dificultosa. Hem demostrat com som i com treballem. Ara toca governar. #AmbTu ho farem.

Tot l'any "Dia de la Dona"

Informe de violència contra les dones - 4T 2018 533 dones víctimes de violència masclista. 36 homes condemnats, 6 d’absolts en el quart trimestre de 2018. El nombre de denúncies de violència masclista (570) disminueixen respecte el trimestre anterior (-23) però creixen respecte l'any anterior (+27). 12 de cada 100 dones víctimes de violència masclista dispensen la seva obligació de declarar en el procés judicial. El 73% de les denúncies van ser rebudes per atestat policial amb denúncia de la víctima de violència masclista, 14% atestat policial amb intervenció directa de la policia i 8% informe de lesions. Ja podeu consultar a la nostra pàgina web l'informe trimestral de violència contra les dones del quart trimestre de 2018. http://bit.ly/Infovd4t2018

Baixa l'Atur a Pallejà

ERC va donar suport a la creació de feina i lluita contra l'atur. Veiem que anem avançant. Felicitats a tot el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Pallejà.

Pàrquing Centre de Dia Ana Ribot

Esquerra Republicana de Pallejà, ERC ha treballat per reservar una plaça de Pàrquing pel Centre de Dia Ana Ribot, per tal que els seus usuaris puguin baixar i pujar dels cotxes amb més comoditat i seguretat. En breu es durà a terme la instal·lació.