Pallejà

Totes les notícies

Així NO Alcaldessa

ASÍ NO ASCENSIÓN RATIA CHECA  Sábado 15/6/2019.Constitución de la nueva Corporación Municipal. Sorpresa al ver un uso patrimonialista y ventajoso de las dependencias municipales. La Sala ya estaba ocupada por más de 20 personas que entraron antes de tiempo, haciendo un uso patrimonialista y privilegiado sobre un espacio público. ENTESA no separéis al pueblo entre los vuestros y los que no están con vosotros.  

Pactes Municipals. Comunicat Oficial d'ERC Pallejà

Comunicat Oficial d'Esquerra Republicana de Pallejà. Un cop valorat els resultats electorals al municipi, i després dels contactes amb les formacions polítiques del poble. L'Assemblea d'ERC vol manifestar: 1. Felicitem a l’ Entesa i a Som Fontpineda pels vots i el suport obtingut. 2. ERC Pallejà és un partit clarament guanyador, amb tres regidors aconseguits i una crescuda del 51%, ens consolida com a tercera força i a només 39 vots de la segona. 3. El partit Socialista ens va oferir un pacte de govern per compartir 2 anys d'Alcaldia i Regidories engrescadores, malauradament aquesta operació no es va poder acceptar a l'estar condicionada pel suport indirecte i indispensable del partit de Ciudadanos , formació amb la qual no compartim ideologia ni els mètodes de confrontació empleats per dividir la societat Catalana. 4. Un cop fetes les converses amb l’Entesa, entenem que farem la millor feina possible des de l'oposició, construint sempre com fins ara i amb les mans lliures per poder controlar a l'equip de govern quan convingui. 5. Seguirem treballant per ser alternativa de govern i ajudant sempre a construir un Pallejà millor.  

Enquesta #AmbTu

Encara no has fet l'enquesta? Digués la teva. Què vols per Pallejà? Ho farem #AmbTu https://forms.gle/8XvNhtkZd754s6RK8

Presentació de la Llista i el Programa

Avui hem presentat la llista d'ERC Pallejà i un resum del seu Programa. Hem repassat la Bona Feina feta en aquests últims 4 anys. Hem fet una esperançadora proposta per un futur a compartir #AmbTu, per un Pallejà millor.

#AmbTu per un Pallejà millor.

Comencem la Campanya recordant, qui en aquests últims 4 anys, ha portat el seny la responsabilitat, la política constructiva i ha garantit la governabilitat al poble. Sense el sentit comú d'ERC Pallejà la convivència en l'ajuntament hauria estat molt dificultosa. Hem demostrat com som i com treballem. Ara toca governar. #AmbTu ho farem.

Tot l'any "Dia de la Dona"

Informe de violència contra les dones - 4T 2018 533 dones víctimes de violència masclista. 36 homes condemnats, 6 d’absolts en el quart trimestre de 2018. El nombre de denúncies de violència masclista (570) disminueixen respecte el trimestre anterior (-23) però creixen respecte l'any anterior (+27). 12 de cada 100 dones víctimes de violència masclista dispensen la seva obligació de declarar en el procés judicial. El 73% de les denúncies van ser rebudes per atestat policial amb denúncia de la víctima de violència masclista, 14% atestat policial amb intervenció directa de la policia i 8% informe de lesions. Ja podeu consultar a la nostra pàgina web l'informe trimestral de violència contra les dones del quart trimestre de 2018. http://bit.ly/Infovd4t2018

Baixa l'Atur a Pallejà

ERC va donar suport a la creació de feina i lluita contra l'atur. Veiem que anem avançant. Felicitats a tot el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Pallejà.