Pallejà

Totes les notícies

Sabates per Xarxa Pallejà

Entreguem Sabates Solidaries

Una Butlleta un somriure. Entreguem més de 40 parells de sabates. Gràcies per l'ajuda de Petjades i a la Xarxa Solidària de Pallejà per la feina que fa. SOBRE TOT Gràcies a tothom que va comprar la Butlleta per una causa Solidària.  

La Grossa sempre per fins socials a Pallejà

Ens ha tocat la Grossa

Els dimarts i dijous pagarem les paperetes premiades. Lloc Castell. Horari de 19 a 20 hores. ERC Pallejà destina tots els beneficis i els diners NO cobrats a fins socials. Nosaltres no ens quedem res de res.

SOM REPÚBLICA

Veïnes de Pallejà, aquests són uns temps convulsos que ens porten a nous horitzons.   Milers de ciutadans vam fer possible des d'aquí el referèndum d'autodeterminació demostrant que la força i voluntat d'un poble no s'atura amb violència ni repressió. A Catalunya i a Pallejà som tossudes amb la democràcia i els nostres valors republicans no ens arronsaran en uns temps on es discuteixen les llibertats més elementals de tots els ciutadans.   El 21-D  hem tornat a defensar a les urnes la voluntat del nostre poble ha tornat a reafirmar el que sempre hem cregut: una República Catalana sobirana, democràtica i social, que estigui al costat de la seva gent per defensar l'estat de dret de la cohort de lladres i mafiosos que vulneren les llibertats de tota la societat catalana. Per construir un país on es cuidin les persones que més ho necessiten i no pas els IBEX-35 i els seus defraudadors. Els resultats han estat espectaculars i ERC s’ha reafirmat com 2ona força al poble. Felicitats i agraïment als 1.475 votants.   La continuïtat dels presos polítics ens dona la veritable cara dels partits del 155, “ells” amb una interpretació de la Justícia fan que encara quatre ciutadans  romanen a la presó negant així la voluntat del poble Català. El que no han guanyant amb els vots ho volen aconseguir per argúcies administratives.   Però Pallejà no s'atura seguirem lluitant perquè aquest poble segueixi desenvolupant-se des del Riu fins la muntanya, amb coherència per defensar els drets de les veïnes i fer les participes dels projectes que ens uneixen.   Hem tornat a fer participacions de la Grossa. El beneficis com sempre per les causes socials.   Som REPÚBLICA de les persones per les persones.  

HAVANERES 2017

havaneres a Pallejà. El 14 d'octubre les havaneres van tornar a Pallejà,després que l'anterior govern de CIU les va abandonar i ara l'actual d'ENTESA no les hagi volgut reprendre, el grup municipal d'ERC amb la subvenció econòmica que rep vol donar continuïtat a una tradició actual molt nostra i que veïns ens han reclamat, els diners que percebem cal que retornin al poble. El grup @BarcadeMitjana ens va donar per unes hores sentiments que ens van arribar al cor, sensibilitats i emocions que alhora ens van fer evadir i enfortir les conviccions en aquests dies transcendentals que ens toca viure. Volem agrair a tota la secció per l'esforç que representa aquesta organització de l'activitat i per sobre de tot donar les gràcies a totes les persones de Pallejà que ens van voler acompanyar. Pallejà és viu i vol conservar les tradicions catalanes i és fidel a les seves creences de país que ens farà arribar a ser un poble més just, net i lliure.  

REFERÈNDUM 01 D'OCTUBRE

Comunicat Oficial d'ERC Pallejà Referèndum 01 d'octubre de 2017. Avui 15-09-17 a les 09.27 hores l'Ajuntament de Pallejà ha respost al Molt Hble. Sr. Carles Puigdemont. President de la Generalitat . Li comunica que, si vol executar la convocatòria del Referèndum, la Generalitat disposa de locals propis (IES Pallejà. CAP Pallejà) o bé, en gestiona directament l'ús en funció de les seves competències.(CEIP Àngel Guimerà, CEIP La Garalda, CEIP Jacint Verdaguer). Així doncs, esperem que la Junta Electoral faciliti OFICIALMENT els llocs on els ciutadans podran exercir el vot.

Prec . Millores en espai gossos.

Pallejà, 19 de gener de 2017 Excel·lentíssima senyora alcaldessa: Els dos regidors del grup municipal d’ERC Pallejà, Miquel Fuentes i Ignasi Sañas, li demanen que tingui en consideració, que en el pròxim ple ordinari previst pel dia 26 de gener del 2017, s’incorpori el següent prec per l’equip de govern municipal a l’ordre del dia:                   EXPOSEM: Tots els grups municipals portàvem el projecte de la zona de socialització de gossos al poble en els programes electorals. Per nosaltres era una de les nostres prioritats, ja que a l'enquesta que vam fer a peu de carrer sortia com una de les principals demandes. En el seu moment ja vam avisar que si es feia aquest espai, s'havia de fer ben fet, no valia agafar un terreny municipal netejar-lo una miqueta i instal·lar una tanca metàl·lica. Bàsicament, el que finalment s'ha acabat fent, afegint alguns elements d'agility a l'espai. Al cap de pocs dies de la inauguració ja van començar les queixes dels usuaris per la falta de visió i coneixement a l'hora de dissenyar l'espai. La parcel·la destinada era una de les diverses opcions que hi havia al municipi. Com totes les altres necessitava d’una mínima actuació per arranjar la parcel·la a l'ús que li volien donar. És evident que la parcel·la no presenta les condicions correctes per aquest tipus d'espai. Després d'haver visitat l'espai en diverses ocasions per escoltar les opinions dels usuaris, el grup municipal ERC Pallejà considera que són necessàries algunes actuacions perquè l'espai de socialització de gossos presenti les condicions òptimes pels animals i els seus propietaris.                 PREC: La neteja de la parcel·la que es va fer, a part que no es va realitzar correctament, en cap cas era l’única actuació que l’espai necessitava. Només cal caminar dos minutets per l’espai per observar l’estat del sol i els riscos que comporta pels animals i els seus propietaris. Considerem que s’hauria de fer una neteja del terreny més exhaustiva per eliminar branquillons estellats i elements que poden ser nocius pels animals.