Pallejà

Totes les notícies

Sant Jordi 2018

Un dia de Sant Jordi joiós, ambient de festa a la plaça amb una rotonda guarnida, la Dragona #ViuelRiu el suport als presos i llibres&roses sempre presents.

En defensa del Sistema Público de Pensiones

El dimecres 11 d'abril al Castell en Miguel Gonzalez del comite CATP en va fer una xerrada per esvair dubtes i debatre sobre les Pensions. Resumim els punts tractats. 1. És veritat que perilla el Sistema Públic de Pensions per ser menys els cotitzants i augmenten dels pensionistes? ...NO ES VERITAT EL QUE REALMENT ALTERA ÉS ELS BAIXOS SOUS, EL FRAU EN CONTRACTACIÓ I LES BONIFICACIONS I EXEMPCIONS EMPRESARIALS. 2. És sostenible el sistema de Pensions?..... TOTALMENT SOSTENIBLE I CAPAÇ DE GENERAR SUPERÀVIT 3. Com hem arribat a la situació actual?......... PER LA POLÍTICA DEL GOVERN CENTRAL. LA SEVA IDEA ÉS PRIVATITZAR PENSIONS 4. El govern Central a fet un buidatge i endeutat la Seguretat Social?.... SENS DUBTE VA BUIDAR LA GUARDIOLA DE 66.000 MILIONS. HA GENERAT DEUTE PER 20.000 MILIONS I ARA JA PARLA DE VENDRE PATRIMONI DELS 600 EDIFICIS QUE ELS TREBALLADORS TENEN EN PROPIETAT. 5. Es va parlar de seguir unes reunions mensuals si hi ha gent interessada. Nosaltres com ERC seguirem treballant-hi.  

Sabates per Xarxa Pallejà

Entreguem Sabates Solidaries

Una Butlleta un somriure. Entreguem més de 40 parells de sabates. Gràcies per l'ajuda de Petjades i a la Xarxa Solidària de Pallejà per la feina que fa. SOBRE TOT Gràcies a tothom que va comprar la Butlleta per una causa Solidària.  

La Grossa sempre per fins socials a Pallejà

Ens ha tocat la Grossa

Els dimarts i dijous pagarem les paperetes premiades. Lloc Castell. Horari de 19 a 20 hores. ERC Pallejà destina tots els beneficis i els diners NO cobrats a fins socials. Nosaltres no ens quedem res de res.

SOM REPÚBLICA

Veïnes de Pallejà, aquests són uns temps convulsos que ens porten a nous horitzons.   Milers de ciutadans vam fer possible des d'aquí el referèndum d'autodeterminació demostrant que la força i voluntat d'un poble no s'atura amb violència ni repressió. A Catalunya i a Pallejà som tossudes amb la democràcia i els nostres valors republicans no ens arronsaran en uns temps on es discuteixen les llibertats més elementals de tots els ciutadans.   El 21-D  hem tornat a defensar a les urnes la voluntat del nostre poble ha tornat a reafirmar el que sempre hem cregut: una República Catalana sobirana, democràtica i social, que estigui al costat de la seva gent per defensar l'estat de dret de la cohort de lladres i mafiosos que vulneren les llibertats de tota la societat catalana. Per construir un país on es cuidin les persones que més ho necessiten i no pas els IBEX-35 i els seus defraudadors. Els resultats han estat espectaculars i ERC s’ha reafirmat com 2ona força al poble. Felicitats i agraïment als 1.475 votants.   La continuïtat dels presos polítics ens dona la veritable cara dels partits del 155, “ells” amb una interpretació de la Justícia fan que encara quatre ciutadans  romanen a la presó negant així la voluntat del poble Català. El que no han guanyant amb els vots ho volen aconseguir per argúcies administratives.   Però Pallejà no s'atura seguirem lluitant perquè aquest poble segueixi desenvolupant-se des del Riu fins la muntanya, amb coherència per defensar els drets de les veïnes i fer les participes dels projectes que ens uneixen.   Hem tornat a fer participacions de la Grossa. El beneficis com sempre per les causes socials.   Som REPÚBLICA de les persones per les persones.