Pallejà

Documents

PREC PER DEMANAR AGILITZAR I MILLORAR ELS PERMISOS D'OBRES
Descarrega en PDF Pallejà, 18 de gener de 2016
PREC DEL GRUP MUNICIPAL ERC PALLEJÀ
 
 
PREC  PER DEMANAR AGILITZAR I MILLORAR ELS PERMISOS D’OBRES
 
 
Excel·lentíssima senyora alcaldessa:
Els dos regidors del grup municipal d’ERC Pallejà, Miquel Fuentes i Nuñez i Ignasi Sañas i Martin, li demanen que tingui en consideració, que en el pròxim ple ordinari, previst pel proper mes de gener del 2016, s’incorpori el següent prec a l’equip de govern municipal.
 
 
Atès que formalment, veïns del poble se’ns han adreçat per demanar-nos  ajuda, per donar més  agilitat en els permisos d’obres menors i fer-ne un millor ús de les runes.
Atès que quan demanen permís d’obres menors, en l’actualitat el circuit establert es fa embolicat trigant molts dies , més de 15 en casos concrets.
Atès que al fer ús dels sacs de runa, el circuit és llarg i car, fet que fa que alguns veïns llencin directament aquesta deixalla al bosc proper o espais no permesos i que contaminen el medi ambient.
 DEMANEM:
  1. Millorar i agilitzar la resposta de l’Ajuntament sobre el permís d’ obres, instaurant en la nostra administració el tràmit de donar-se per assabentat de la petició i automàticament  el veí sol·licitant  pot començar l’obra prevista.
 
  1. Establir un mecanisme facilitador del maneig i us dels sacs de runes, per tal d’incrementar la seva utilització. Valorar si és possible que la mateixa deixalleria gestioni aquest apartat, per tal de donar  un preu ajustat i fer un circuit senzill que faciliti el tractament d’aquestes restes.
 
Esperant rebre resposta a aquest prec en la pròxima sessió plenària, atentament,
 
 
 
 
 
Miquel Fuentes i Nuñez
Ignasi Sañas i Martin
Regidors ERC Pallejà