Pallejà

Totes les opinions

PSC qui t' ha vist i qui et veu

PSC còmplice El PP i Mariano Rajoy vol governar Catalunya sense que l'hagin votat. Fan servir les lleis adaptades/interpretades al seu interès/benefici. Disoldre un Parlament perquèq no t' agrada el que la gent va escollir democràticament és pur Feixisme/Franquisme. Volem viure lliurement.  

Equip Comunicació

Feina feta i ViuelRiu

Ha fet un any que som a l'Ajuntament. Els nostres regidors i tota la secció local, treballen incansablement per apropar al consistori, tots els aspectes del poble que preocupen als vilatans. El nostre tarannà ens porta a ser constructius, a aplicar el sentit comú en totes les decisions sense prejudicis i a ser crítics quan cal.   Un exemple més, és el suport que vam donar a les compensacions econòmiques pel manteniment de l’equilibri financer, de les llars d’infants.

Miquel Fuentes

COM FEM POLÍTICA

COM FEM POLÍTICA   Hi ha moltes maneres de fer política. Alhora els partits polítics han donat mostres de com la fan, i dic que han donat mostres perquè només cal tenir una mica de voluntat i memòria per repassar com han actuat els principals actors polítics dels últims 30 anys a la escena política Espanyola i Catalana.   De la corrupció i l’abús personals dels polítics no cal que en parlem perquè ja ho fan els medis periodístics.