Parets del Vallès

Notícia

Aquest dimarts es presenta el llibre de Junqueras i Rovira 'Tornarem a vèncer'

La proposta estratègica d’Oriol Junqueras i Marta Rovira, publicada dins del llibre Tornarem a vèncer, es presentarà aquest dimarts 22 de setembre, a les 19 hores, a la Sala Basart de la Cooperativa de Parets del Vallès.

L'acte, presentat per Carme Badosa, comptarà amb la participació de Marta Vilaret, vicesecretària general de Drets, Llibertats i Lluita Antirepressiva d’Esquerra Republicana de Catalunya.

La cloenda final anirà a càrrec de l'alcalde de Parets, Jordi Seguer.

La presentació d'aquest dimarts es farà segons les mesures sanitàries corresponents als actes culturals: distàncies de seguretat, neteja de mans i limitació de l'afluència.
 
Maximitzar fortaleses, esmenar les febleses

L’opuscle del president i la secretària general republicans, escrit des de la presó i des de l’exili, analitza les fortaleses del moviment independentista que van portar a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre i l’aturada de país del 3 d’octubre del 2017.

El text fa una observació especial de les debilitats que van fer que l’estat espanyol pogués aturar l’establiment de la república catalana.

A partir d’aquí, es plantegen propostes estratègiques per maximitzar les fortaleses, esmenar les debilitats  amb l’objectiu d’assegurar l’establiment de la república catalana de forma permanent “al servei de tota la ciutadania, no només dels qui volem la independència”. 

La proposta comprèn tan el desitjable referèndum pactat com un procés de desobediència civil a partir d’un suport molt majoritari de la resolució del conflicte a través de les urnes.