Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets Esquerra Republicana es mostra sorpresa davant la moció de censura de Sumem Esquerres i el PSC

El grup municipal Ara Parets Esquerra Republicana es mostra sorprès davant l’anunci de moció de censura endegat pels grups Sumem Esquerres a Parets –soci de l’actual equip de govern – i el PSC.

La portaveu republicana, Kènia Domènech, afirma que “Esquerra Republicana demanarà una reunió urgent de la comissió de seguiment del pacte del Govern Plural”, signat el juny de 2019 juntament amb Parets per la República.

Ara Parets-ERC recorda que tot just el desembre passat l’equip de govern al complet va presentar el Pla de Mandat 2019-2023 que actualment té un 46% de les actuacions executades, i que el dijous 7 de gener es va arribar a un principi d’acord per tancar els pressupostos de 2021.

Per tant, “res no feia sospitar que s’estava gestant una decisió que aturarà el canvi experimentat a Parets en el darrer any i mig”, ha afegit Domènech.

Esquerra Republicana es mostra oberta a negociar amb Sumem Esquerres a Parets per salvar i reforçar encara més el govern del canvi, que es va forjar amb l’objectiu de deixar enrere 36 anys de governs socialistes a Parets del Vallès.

Els 19 mesos de Govern Plural s’han traduït en una molt bona gestió per part de totes les regidories i on tothom ha treballat per l’interès general i amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels paretans i paretanes i de resoldre la problemàtica de la ciutadania durant la pandèmia de la Covid-19.