Parets del Vallès

Notícia

Raül Urtusol ha passat de ser ‘l’alcalde del canvi’ a convertir-se en la crossa del Govern Socialista menys catalanista de la història.

El Grup Municipal d’Ara Parets ERC ha lamentat que el regidor de CDC, Raül Urtusol, hagi trencat la unitat d’acció amb els grups de l’oposició per acabar pactant amb el Govern Socialista que el 2019 complirà 40 anys en el Govern.

El portaveu, Jordi Seguer, ha manifestat que “
Raül Urtusol ha passat de ser l’alcalde del canvi a convertir-se en la crossa del Govern Socialista menys catalanista de la història”.

Ara Parets ERC considera que amb la decisió dels convergents s’esclareix el panorama polític local i acaba l’ambigüitat demostrada per Urtusol des de l’inici de la legislatura.

De fet, els quatre partits de l’oposició s’han mostrat sorpresos per l’acord, a menys de 24 hores del ple d’aquest dijous, quan CDC havia signat en les darreres setmanes tot un seguit de propostes conjuntes: la demanda d’una auditoria dels comptes i contractes públics, la sol·licitud per poder tenir una carpa per la Diada de Sant Jordi o la nota informativa criticant la manera com s’ha elaborat i presentat, per part del Partit Socialista, el Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2015-2019.

Des d’Ara Parets ERC trobem ‘indecent’ que el PSC i CDC s’hagin apropiat, durant la presentació del pacte de govern, de la proposta conjunta de l’oposició d’encarregar una auditoria dels comptes públics.

“Que no enganyin a  ningú, el que es sotmetrà a aprovació en el ple d’aquest dijous no és cap auditoria sinó un informe econòmic-financer. Amb el seu pacte, CDC renuncia a fiscalitzar l’acció del Govern menys transparent de tota la democràcia a Parets”, ha remarcat Seguer.

El portaveu d’Ara Parets ERC ha anat més enllà i ha fet una crida a tot l’electorat de CDC que el passat 24 de maig va votar pel canvi al nostre municipi i que està decebut amb el pacte sociovergent entre Mingote i Urtusol.

“Que sàpiguen tots aquells que van confiar amb Urtusol i no volien que continués el Govern Socialista que tenen les portes obertes d’Ara Parets ERC. Nosaltres tenim molt clar quin és el nostre objectiu, aconseguir ser l’alternativa real el 2019 i ho farem amb les confluències necessàries per posar fi amb les maneres actuals de fer política”, ha conclòs Seguer.