Parets del Vallès

Notícia

L'Ajuntament de Parets no retolarà el cotxe oficial per evitar possibles atemptats vinculats al gihadisme

La regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Parets, Àfrica Martínez, ha justificat "per recomanacions en matèria de seguretat" el fet que el cotxe oficial no estigui retolat.

En resposta escrita a una pregunta formulada per Ara Parets ERC en el ple del passat 29 de setembre, la regidora socialista fa referència a un informe emès per l'inspector en cap de la Policia Local de Parets, on es fa constar que per motius de seguretat "és recomanat que el vehicle d'ús oficial no estigui serigrafiat amb cap tipus de distintiu que el relacioni amb càrrecs electes i autoritats, a fi d'evitar possibles incidents, actes incívics i/o violents".

Possibles atemptats vinculats al 'Gihadisme'

Martínez (PSC-PSOE) assenyala que la recomanació de no retolar el vehicle també es fa, ja que "actualment ens trobem en Nivell 4 de màxima alerta de seguretat per possibles atemptats terroristes vinculats al gihadisme".

Durant el darrer Ple Ordinari, celebrat aquest dijous 24 de novembre, Ara Parets ERC va reclamar més transparència al Govern Sociovergent.

El portaveu Jordi Seguer va afirmar que "a dia d'avui continuem sense saber el cost real del cotxe oficial de l’Ajuntament malgrat que fa mesos vam demanar la relació de quilòmetres efectuats, els recorreguts realitzats fora de Parets i el consum de benzina".

"Ja sabem que no pensen retolar el cotxe oficial per motius de seguretat però nosaltres insistim que cal més transparència perquè continuem rebent queixes sobre l’ús d’aquest vehicle i en determinades franges horàries fora del nostre poble. En el seu moment vam preguntar si l’ús del vehicle és les 24 hores o només per la seva jornada com alcalde, continuem esperant", vam dir des d'ERC.