Parets del Vallès

Notícia

Josep Ginesta parlarà sobre el futur de les pensions i el nou marc laboral català aquest divendres a Parets

L’actual Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Josep Ginesta, participarà el pròxim divendres 17 de març, en l’acte central de la campanya La República que farem que Ara Parets ERC ha previst, a les 19.30 hores, a l’auditori de l’Escola Municipal de Música.
 
L’acte, emmarcat dins de l’eix d’Economia i Treball, servirà per esvair els dubtes sobre el futur del sistema de pensions en la nova República Catalana.
 
Ginesta, amb una àmplia formació i trajectòria professional en l’àmbit de les relacions laborals, també parlarà sobre el nou marc laboral català “basat en la negociació, mediació, diàleg social, la cogestió i coresponsabilitat”.
 
D’altres temes que es tractaran són la nova Seguretat Social Catalana, el paper dels emprenedors i autònoms, les polítiques d’ajuts a les famílies o com serà l’administració pública republicana: propera, eficient i transparent.
 
L’acte d’aquest divendres serà moderat pel portaveu d’Ara Parets ERC, Jordi Seguer, i clourà amb un torn obert de preguntes entre el públic assistent.
 
L’endemà dissabte 18 de març, de 10 a 13 h, ERC farà carpa informativa a la zona comercial del carrer Monistrol dins de la campanya La República que farem.