Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC farà una consulta entre la ciutadania sobre el projecte de traslladar serveis municipals a IVECO

Ara Parets ERC inclourà dins de la campanya de proximitat ‘A Peu de Carrer’, una consulta ciutadana sobre la intenció del Govern Sociovergent de traslladar part dels serveis municipals al sector comercial IVECO.

En concret, s’aprofitaran totes les carpes informatives que es convoquin a partir d’ara i fins l’estiu per preguntar als veïns i veïnes si estan d’acord amb la voluntat de traslladar serveis com la Policia Local, Serveis Socials, el Jutjat de Pau, l’Arxiu Municipal o l’emissora de ràdio al local de gairebé 1.300 m2 que l’Ajuntament té en propietat al sector IVECO.

Paral·lelament, ERC ha demanat al Govern una còpia de l’estudi elaborat per la Diputació de Barcelona que xifra en prop d’1,4 milions d’euros, el cost del trasllat d’aquests serveis cap al sector IVECO.

A més de recollir l’opinió dels paretans i les paretanes, la consulta ha de servir per estudiar altres alternatives per ubicar aquests serveis i quin tipus de política de lloguers d’edificis hauria de seguir l’Ajuntament de Parets.

Fotografia: Premsa Diputació de BCN