Parets del Vallès

Notícia

La visita d’Ara Parets ERC al barri de la Linera detecta ‘la manca de manteniment a l’espai públic’

Males herbes, gronxadors trencats, zona de jocs infantils plenes de grafits, senyalització deficient a la via pública, bancs sense pintar, aigua estancada i bruta, restes de ‘botellon’ dins del parc o neteja deficient són només algunes de les mancances que Ara Parets ERC va detectar durant la visita al Barri de La Linera, que va tenir lloc el passat dissabte al matí dins la campanya A Peu de Carrer.
 
El manteniment de l’espai públic a tot el municipi cada cop és més deficient i per això ja existeix aquesta opinió generalitzada, molt estesa entre bona part de la ciutadania.
 
La deixadesa és tan gran a l’interior del parc la Linera on des de fa mesos hi ha un rètol que informa que la zona de gronxadors infantils s’està reparant.
 
A més de la presència de nombroses barreres arquitectòniques, tant la zona de jocs infantils de l’interior com de l’exterior (trenet) necessita una mà de pintura i una neteja a fons de grafits.
 
El compliment de la normativa i la vigilància és una altra de les queixes recollides. Veïns de la zona demanen que es tanqui el parc a les matinades i que no es permeti l’entrada dins del parc amb bicicletes o amb gossos.
 
La presència d’aigua estancada i bruta en les renovades basses està provocant la presència de mosquits.
 
Al voltant del parc els veïns demanen que es controli la velocitat dels vehicles que passen per davant de l’escola bressol la Cuna, que es faci la poda de l’arbrat en condicions del Casal d’avis de Ca n’Oms o que es retirin les bandes reductores dels carrers Sant Josep i Santa Irene.
 
Aquestes són només algunes de les propostes i queixes que Ara Parets ERC va recollir en la quarta jornada de la campanya A Peu de Carrer.