Parets del Vallès

Notícia

La Sociovergència tanca la comissió d’investigació sense voler votar cap tipus de conclusió

El Partit Socialista i l’antiga Convergència han decidit donar per finalitzada la comissió d’investigació sobre la regidora d’Ara Parets ERC, Kènia Domènech sense haver sotmès a votació cap tipus de conclusió.
 
La comissió, aprovada amb els vots favorables del Govern Municipal en el ple del 25 de maig, pretenia investigar la veracitat d’un accident de trànsit que va patir la regidora republicana el juliol de 2016 i que va cloure amb un ‘parte’ amistós.
 
En el decurs d’aquestes últimes setmanes la comissió s’ha reunit en tres ocasions i només han declarat l’inspector de la policia local, Joan Pérez, que va explicar que no existeix cap informe policial sobre el cas sinó simplement una anotació dels fets en el ‘parte’ diari de la policia local, i també la regidora implicada que va donar tot tipus de detalls sobre els fets i va aportar la documentació de l’acord amb el propietari del vehicle afectat.
 
Sense conclusions per votar

En la darrera sessió, el portaveu del PDCAT i el grup socialista es van negar a sotmetre a votació cap tipus de conclusió sobre la comissió, un fet que va criticar el portaveu d’Ara Parets ERC, Jordi Seguer.
 
La resta de forces de l’oposició no van participar en aquesta comissió que ha servit com a 'cortina de fum' per tapar la gestió del govern de la Sociovergència.
 
Des d’ERC lamentem els judicis de valor que durant totes les sessions de la comissió ha realitzat el regidor del PDCAT i la seva falta de respecte cap a la intimitat de la regidora, a qui va arribar a preguntar per aspectes de la seva vida privada i per publicacions a les xarxes socials realitzades hores abans de l’accident.

Filtració de les dades
 
El portaveu Jordi Seguer ha reclamat novament que s’investigui com s’ha filtrat la informació d’aquest cas sense que la Policia Local n’hagi informat, un fet que presumptament vulneraria la llei de protecció de dades.
 
Seguer ha anunciat que ERC no farà la mateixa política que la Sociovergència i no donarà suport a cap tipus d’investigació d’assumptes privats.

“El que si continuarem fent és fiscalitzant com es gasten els diners públics. Tenim un govern que ha vulnerat durant aquest mandat el codi ètic en molts aspectes de la seva gestió que actua amb cinisme i vol aplicar als regidors de l’oposició una conducta que ells mateixos no porten a terme”.