Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC demana que el procés participatiu sobre el Sot d’en Barriques sigui ‘més obert i no tan condicionat’

Ara Parets ERC troba bé que el Govern Municipal recuperi els processos participatius per decidir quin ha de ser el futur disseny del nou parc del Sot d’en Barriques, una de les inversions més destacades que la Sociovergència executarà des d’ara i fins les eleccions locals de 2019.

En el procés participatiu que resta obert fins al 17 de setembre, el Govern només planteja l’opció de triar entre dues possibilitats: espai destinat a jocs i activitats d’aigua o bé zona de passeig i descans.

Des d’Ara Parets ERC creiem que el procés participatiu hauria de ser molt més obert i no hauria d’estar tan condicionat.

Així ens plantegem algunes opcions que es podrien preguntar a la ciutadania:

Voleu mantenir tal com és el Sot d'en Barriques? Voleu limitar la despesa del nou parc i no gastar-nos 1,45 milions d’€ ? Voleu utilitzar part de la inversió i dedicar-la a l’adquisició d’habitatge social?

El portaveu, Jordi Seguer, lamenta que el Govern Municipal no hagi inclòs en la publicitat del procés participatiu els costos de construcció del nou parc que seran de prop d’1,5 milions d’euros. 

“Mentre a Parets hi ha moltes altres necessitats, la Sociovergència torna a recórrer a les obres faraòniques per intentar guanyar les eleccions municipals de 2019”.

La construcció o adquisició d’habitatge social, el nou edifici de l’institut la Sínia, l’ampliació del CAP (totes dues amb acord de la Generalitat) o la construcció d’una piscina d’estiu pública són altres inversions que Ara Parets ERC tiraria endavant abans que el nou parc.

“El Sot d’en Barriques compleix actualment amb una funció important, disposa d’una zona de jocs i parc prop del carrer Mercè Rodoreda i acull molts esdeveniments. Un altre tema és la manca de manteniment que pateix, similar a molts dels espais públics del nostre municipi”, diem des d’ERC.