Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC reprèn aquest divendres la campanya ‘A Peu de Carrer’ visitant el barri de les Monges

El pròxim divendres 8 de setembre Ara Parets ERC reprèn la campanya de proximitat amb tots els barris de Parets 'A Peu de Carrer'.

Després del parèntesi de l’estiu, en aquesta ocasió els regidors del Grup Municipal d'Ara Parets ERC, militants i simpatitzants del partit visitaran, a partir de les 18 hores, el barri de les Monges i de Can Manxa.

L’objectiu és recollir propostes, queixes i suggeriments dels veïns i veïnes de la zona per tal de tenir-les en compte en el programa electoral de 2019 i alhora traslladar les necessitats més urgents al Govern de la Sociovergència per tal que les solucioni el més aviat possible.

Com és habitual les passejades pels barris de Parets són obertes a tota la ciutadania. Per aquest divendres s’ha previst un recorregut pels barris de les Monges i de Can Manxa, que s’iniciarà tot just a la confluència del carrer Raval amb Verge de Montserrat.

La campanya ‘A Peu de Carrer’, iniciada el febrer de 2017, ha visitat fins ara el Barri Antic, Can Roure, l’Estació, l’entorn de la plaça Marcer, el Barri Cerdanet, la Linera, Can Cabassa i el barri Quarter Migdia.

Si teniu qualsevol queixa, proposta o suggeriment o si voleu participar amb nosaltres en la passejada esteu tots i totes convidats.