Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC enceta la campanya del Referèndum amb un acte protagonitzat per dones independentistes

En el marc de la campanya ‘Sí a la República’, Ara Parets ERC ha organitzat una tertúlia protagonitzada per dones paretanes que votaran SÍ en el Referèndum per la Independència de Catalunya, previst pel diumenge 1 d’octubre.

L’acte, que es farà de manera simultània per tot el territori català, tindrà lloc el pròxim dissabte 16 de setembre, a les 10 del matí, a la cantonada del carrer Barcelona amb el carrer Major.

Dones de tres generacions explicaran les seves inquietuds i també els motius pels quals pensen que viure a la República Catalana serà millor que quedar-se a l’Estat espanyol.

Han confirmat la seva participació Ramona Arimon, secretària de la Dona d’ERC Parets, Montserrat Folguera (mestra), Núria Alvárez (esportista), Eulàlia Ripoll (metgessa), Mònica Garcia (activista pel SÍ) i Mercè Ramírez de l’Associació Fotogràfica.

L’acte és obert a tota la ciutadania i pretén resoldre els dubtes de totes les persones que encara no tenen clar el seu sentit del vot en el Referèndum de l’1 d’octubre.

Els darrers estudis electorals assenyalen que hi ha un major percentatge d’indecisió o dubte de les dones (40,6% respecte al 39%) envers el vot afirmatiu cap a forces independentistes.
 
Sindicalistes per la Independència

D’altra banda, el pròxim dimarts 19 de setembre, a les 19.00 h, tindrà lloc a la Sala d’Exposicions de Can Rajoler un acte organitzat  per la Xarxa Sindical per la Independència.

Sota el títol ‘Organitzem els i les treballadores a favor de la independència’, està prevista la intervenció de Josep Ginesta, Secretari General de Treball de la Generalitat, Baptista Silanes de CCOO i Jordi Carro d’UGT.

La xerrada debat serà conduïda per la regidora d’Ara Parets ERC, Kènia Domènech.