Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC tindrà una cinquantena d'apoderats i interventors per seguir el recompte del 21 de desembre

La Secció Local d'Esquerra Republicana de Parets ha incrementat de forma considerables la llista de persones que assumirà la funció d'apoderat i d'interventor en les eleccions catalanes previstes per dijous 21 de desembre.

L'objectiu és portar un control exhaustiu de com se celebra la convocatòria electoral i que no es produeix cap tipus d'irregularitat tant durant la jornada com en el recompte final.

A dia d'avui són una cinquantena de persones que s'han inscrit, gairebé el doble que en les anteriors convocatòries electorals. D'aquesta manera ERC garanteix que a cadascuna de les 23 meses electorals dels 5 col·legis de Parets (Lluís Piquer, Pau Vila, Pompeu Fabra, Sant Jordi i Can Butjosa).

Ara Parets ERC té previst celebrar una sessió formativa per a totes les persones, moltes d'elles no militants, que han inscrit a través de la pàgina web d'apoderats.cat


Acte amb Núria Picas i Chakir el Homrani

D'altra banda, la sala d'exposicions de Can Rajoler acollirà aquest divendres 15 de desembre, a les 19.00 h, un acte inclòs dins de la campanya electoral amb la presència de la reconeguda esportista (corredora de muntanya) i candidata d'ERC per Barcelona, Núria Picas.

Picas estarà acompanyada pel diputat de Junts pel Sí, regidor d'ERC a Granollers i candidat a les eleccions catalanes, Chakir el Homrani.

Esportivament Picas va ser la vencedora de la primera edició de l'Ultra Trail World Tour, un circuit de 10 ultra trails celebrats arreu del planeta al llarg del 2014, triomf que va repetir el 2015.

Durant la campanya Ara Parets ERC també té previstes 7 carpes informatives als mercats ambulants, plaça de la Vila i carrer Monistrol.