Parets del Vallès

Notícia

Núria Picas fa una crida a recuperar l'esperit de l'1 d'octubre per assolir la victòria en les eleccions del 21-D

La corredora d'alta muntanya i candidata d'ERC en el lloc 25 a les llistes per Barcelona, Núria Picas, ha fet una crida a recuperar l'esperit del Referèndum de l'1 d'octubre i anar massivament a les urnes per assolir una àmplia victòria del bloc independentista en les eleccions "il·legítimes" del dijous 21 de desembre.

Picas va reconèixer que ha deixat temporalment "la seva zona de confort" i ha decidit mullar-se com a independent a les llistes d'ERC: "No ens mereixem el que ens està passant i jo vull contribuir a derrotar a les forces del bloc del 155 i la repressió. Les eleccions del 21 de desembre són com una cursa de fons o tots ens hem de deixar la pell per aconseguir la victòria".

I perquè a la llista d'Oriol Junqueras?  Núria Picas deia que "ERC és el partit en el que sempre he cregut. No tothom pot dir que no ha tingut cap cas de corrupció en més de 86 anys d'història. Som garantia de transparència, honradesa i també de futur. Tenim una llista molt transversal plena de socialistes de debò i no com els que té el PSC que canvien de conviccions".

La candidata d'ERC va criticar la presència de l'exdirigent d'UDC Ramon Espadaler com a número 3 de la llista del PSC, un senyor que estava en contra del reconeixement del matrimoni entre persones del mateix sexe i que ara està en una llista liderada per Miquel Iceta, dirigent socialista que no ha tingut cap mena de respecte cap als nostres presos polítics.

Per la seva banda, Chakir el Homrani va fer un resum de la gestió del bon govern d'ERC dels dos darrers anys a la Generalitat en departaments com els d'Economia, Benestar i Famílies o Salut, i va detallar algunes de les propostes republicanes en matèria social que es desenvoluparan a partir del 22 de desembre si s'assoleix la majoria dels vots.

El diputat granollerí va afirmar que "guanyar el 21-D servirà per aturar la repressió i el 155 però també per continuar fent República implementant totes les polítiques socials que s'han suspès a través del TC".

Abans de l'acte polític amb Picas i El Homrani, Ara Parets ERC va reunir la cinquantena d'apoderats i interventors que tindran cura de les eleccions catalanes.