Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC exigirà que l’Ajuntament torni a col·locar el llaç groc al balcó de la Casa de la Vila

El Grup Municipal d’Ara Parets Esquerra Republicana ha demanat a l’alcalde Sergi Mingote que torni a situar el llaç groc, que reivindica la llibertat dels presos polítics catalans, en el balcó de l’edifici consistorial. El llaç va ser retirat pocs dies abans de la celebració de les eleccions catalanes el 21 de desembre, a instàncies de la Junta Electoral que havia rebut una denúncia presentada pel regidor de Ciutadans.

Quan fa gairebé 20 dies de la jornada electoral, el Partit Socialista –que ara governa en solitari a l’Ajuntament- no ha tornat a col·locar el llaç.

De fet, el portaveu d’Ara Parets ERC, Jordi Seguer, va lamentar la situació en una piulada el 29 de desembre on demanava, a més, que l’Ajuntament col·loqués també la pancarta Llibertat Presos Polítics al balcó de la Casa de la Vila:

Ara que han passat les eleccions del #21D estaria bé que l'Ajuntament de #Parets recuperés el llaç groc a la façana i col·loqués la pancarta #LlibertatPresosPolítics.

On és la seva solidaritat sr.Mingote? Aquella que el va fer parlar en l'homenatge al conseller Jordi Turull al parc la Linera?
 
Moció de suport als Presos Polítics

Alhora Ara Parets ERC portarà de nou al Ple ordinari d’aquest gener una moció que reclama la llibertat immediata per al vicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras, el conseller d’Interior Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

En el text s’assenyala que no hi ha motius reals per mantenir-los a la presó i que el Govern Espanyol els està utilitzant com a ‘ostatges’ després de la clamorosa derrota en les eleccions del 21 de desembre.