Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC aconsegueix el compromís del PSC de fer públic l’estudi de models alternatius a la gestió de l’aigua abans del 31 de març

La moció d’Ara Parets ERC contra l’apujada del rebut de l’aigua va ser aprovada en la darrera Junta de Portaveus amb el vot favorable de la regidora de NOPP, Rosa Martí, les abstencions del PSC i Sumem Parets, i el vot contrari de Ciutadans. El regidor del PDECAT no va participar en la sessió.

El text rebutjava de manera frontal la decisió de l’Agència Catalana de l’Aigua d’incrementar el rebut de l’aigua un 11,8%.

Alhora també s’oposa frontalment als efectes de l’aplicació de l’article 155 en la gestió del dia a dia de la Generalitat de Catalunya i demana ‘la seva derogació immediata en tots els àmbits’.

Gestió de l’aigua a Parets

En la moció aprovada, finalment el PSC va acceptar la proposta de fer públic abans del 31 de març de 2018 l’estudi encarregat pel Govern Municipal ‘sobre models alternatius de la gestió de l’aigua’ i en funció dels avantatges i inconvenients prendre una decisió definitiva sobre la concessió a l’empresa CASSA.

Alhora ERC demanava que l’Ajuntament estudiés una bonificació global de l’apujada aprovada per l’ACA “fins que hi hagi una decisió definitiva per part del nou Govern de la Generalitat”.