Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC demana 'millores urgents' al parc de l'avinguda Espanya de Parets

Ara Parets Esquerra Republicana ha tornat a demanar al Govern Socialista que actuï el més aviat possible en l'skate park situat a l'avinguda Espanya de Parets.

La petició arriba després de la visita que el grup municipal, militants i simpatitzants van visitar el barri dins de la campanya de proximitat 'A Peu de Carrer'.

L'estiu passat ERC ja va demanar una actuació urgent en l'skate park, ja que part de les planxes de ferro es troben en molt mal estat. Tot i que es va fer una petita actuació, les condicions actuals de l'skate park no garanteixen la seguretat necessària per evitar algun accident.

Alhora, Ara Parets ERC ha sol·licitat que es retirin tots els troncs d'arbres tallats que hi ha a l'interior del parc, ja que poden provocar accidents als nens i nenes que juguen en aquest espai públic.

Altres de les peticions que ha fet el grup republicà són la retirada d'un dels arbres que està tot just a l'accés del parc i que ha aixecat la vorera, la millora de la superfície de jocs infantils i un major control de l'ús del parc per part dels gossos, que en alguns casos deixen els seus excrements a la gespa.

La pròxima visita de la campanya 'A Peu de Carrer' serà el 17 de febrer a Can Berenguer, plaça Dr.Trueta i sector IVECO.