Parets del Vallès

Notícia

Junqueras respon a la carta d’Ara Parets ERC: ‘Heu de dedicar-vos en cos i ànima a les municipals de 2019’

El president d’ERC i vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, empresonat a Estremera des de fa 4 mesos ha respost la carta que la Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Parets va enviar a mitjan febrer.

Junqueras assenyala que “ell es troba fort i serè” i que des de la presó intenta ajudar com pot al partit.

El president d’ERC demana que “feu pinya entre vosaltres, amb la comarcal i amb la direcció nacional. Heu de dedicar-vos en cos i ànima a les municipals”.

Oriol Junqueras fa un encàrrec als responsables de la Secció Local i els regidors del Grup Municipal d’Ara Parets ERC: ‘Heu de sortir al carrer amb un somriure etern, abraçant a les bones persones estenent la mà a tort i a dret. Heu de teixir noves complicitats. Heu d’apel·lar a la llibertat dels presos, a la dignitat de les famílies’.

El president d’ERC, tancat a Estremera des del 2 de novembre parla sobre alguns dels aspectes que han de centrar la pròxima campanya d’eleccions municipals:

‘Heu de parlar de les escoles, de les famílies i de la feina. La gent vol bones escoles, seguretat i prestacions per a les seves famílies, i feines i sous dignes. Nosaltres (ERC) som la seva garantia’.

La carta enviada per la Secció Local d’ERC Parets fa algunes setmanes es va acompanyar dels dos darrers exemplars del diari informatiu ‘Cavall Republicà’ que s’edita trimestralment.