Parets del Vallès

Notícia

L’assemblea de militants escull per unanimitat Jordi Seguer com a cap de llista d’Ara Parets ERC a les eleccions municipals de 2019

Jordi Seguer Romero repetirà com a candidat a l’alcaldia per Ara Parets ERC en les eleccions municipals de 2019.

Així ho ha ratificat, per unanimitat, l’assemblea de militants que s’ha reunit aquest dimecres 4 d’abril després de la convocatòria de les eleccions primàries.

La precandidatura de Seguer -avalada per l’actual executiva de la Secció Local- ha estat l’única que s’ha presentat durant el procés intern d’elecció del cap de llista.

Amb una assistència d’un 55% de la militància, la votació ha donat com a resultat: 18 vots favorables i cap abstenció.

Ara el procés continuarà amb l’elaboració de la resta de la candidatura que es presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019, una llista que serà cremallera i paritària.

La llista definitiva haurà de ser ratificada per la mateixa assemblea de militants a principi de l’any vinent.

Seguer, actual portaveu del Grup Municipal d’Ara Parets ERC, va ser candidat independent en els comicis de 2015.

Aleshores ERC va obtenir 1.153 vots i tres representants, un registre històric que mai el partit havia assolit en unes eleccions municipals.

Un projecte centrat en el benestar dels paretans i les paretanes

“Fer un Parets millor amb un projecte de poble pensat en el benestar de les persones”, aquest és un dels objectius del cap de llista d’ERC de cara a la campanya electoral de 2019.

“Una campanya que serà en positiu, plena de propostes per millorar el Parets actual. Donant prioritat a les polítiques socials i a la millora del manteniment de l’espai públic. Cal deixar enrere els gairebé 40 anys de govern socialista per donar pas a un nou govern republicà el més plural possible que tingui clares les seves prioritats”.

“Si el 2015 el nostre repte era assolir representació en el plenari -després de 8 anys d’absència- en aquesta ocasió formarem una candidatura que sigui capaç de liderar el futur govern de Parets.

Hem d’aprofitar el treball de l’actual grup municipal i alhora hem de reforçar l’equip amb la incorporació de gent independent de diferents sectors socials de la nostra població”
, ha dit Seguer.

El president de la Secció Local, Enrique Villegas, ha dit que la proposta presentada per Seguer “prioritza un projecte de poble molt integrador on tothom que vulgui millorar Parets, i vingui d’on vingui, es pugui sentir a gust”.

Villegas ha destacat que ERC Parets donarà prioritat a la formació d’un govern municipal que estigui al costat de la República Catalana.

Un govern que defensi les institucions d’autogovern catalanes, la llibertat dels presos i exiliats polítics catalans i que no s’arronsi davant de la repressió de l’Estat espanyol.