Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC s’oposa al trasllat de la comissaria de la Policia Local i del Jutjat de Pau a IVECO per “la seva manca de centralitat”

Ara Parets ERC demanarà que el Govern Socialista mantingui una oficina de denúncies al Barri Antic si finalment trasllada la comissaria de la Policia Local i el Jutjat de Pau a la zona IVECO.

Així ho ha dit el portaveu Jordi Seguer durant el ple ordinari, celebrat el passat dijous: “sempre hem mostrat reticències a ubicar la Policia Local en aquest sector perquè no té la centralitat necessària, que sí que tindria per exemple l’entorn de la zona del CAP”.

Des d’ERC es va recordar que ara mateix hi ha molts serveis municipals que s’han de traslladar i no tenen ubicació i que s’ha descartat portar a IVECO tant Serveis Socials com la ràdio municipal Rap 107.

“Pensem que les presses no són bones i que s’hauria de planificar a mitjà termini la ubicació de tots aquests serveis en un projecte molt més ampli”.

El condicionament d'un dels locals municipals a IVECO costarà aproximadament 800.000 euros. Almenys és la xifra que el Govern Socialista ha inclòs en la modificació de crèdit aprovada en el ple de la setmana passada.

Oposició al lloguer simbòlic per l’IUCT

Seguer va recordar que mesos enrere ja va expressar “l’oposició del grup municipal al lloguer de la meitat dels locals d’IVECO a l’Escola Sant Gervasi, els dos primers anys gratuïtament, i posteriorment a 820 euros/mes per un local de 700 m2”.

Des d’Ara Parets ERC considerem que abans que llogar l’espai per ubicar-hi el futur IUCT era prioritari traslladar altres serveis municipals o bé crear l’hotel d’entitats que tant temps fa que anuncien.