Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC edita el número 9 del diari informatiu ‘Cavall Republicà’

La inversió de quasi 5 milions d’euros en obra pública fins a les eleccions municipals de 2019 és el tema de portada del número 9 del ‘Cavall Republicà’, el diari informatiu de la Secció Local d’ERC a Parets del Vallès.

La notícia destaca el baix percentatge d’execució de les inversions durant els exercicis 2015 i 2016 i el fet que el Govern Socialista ha acumulat un romanent de tresoreria considerable per gastar-lo en període preelectoral.

La pàgina 2 del ‘Cavall Republicà’ recull la intervenció del portaveu d’Ara Parets ERC en el ple de renúncia de l’alcalde Sergi Mingote, que ha estat regidor al consistori des del 2003.

Des d’ERC vam lamentar que “ha estat una oportunitat perduda per les esquerres de Parets. Han preferit pactar amb el PDECAT o amb Ciutadans”.

Les propostes relacionades amb les millores a la via pública completen la segona pàgina del diari informatiu.

La presentació de 122 propostes en tres anys de legislatura és el tema destacat de la pàgina 3 on també s’inclou la secció de notícies breus ‘Sabies que..’, amb informacions sobre el Consell Municipal de la Gent Gran, la subhasta de l’antiga escola bressol el Petit Cirerer o les males olors que pateixen els veïns de Can Berenguer.

La contraportada informa sobre la reelecció de Jordi Seguer com a candidat d’Ara Parets ERC a les eleccions municipals de 2019, la campanya Free Junqueras o el manifest signat per 30 exregidors i exalcaldes a favor dels presos i exiliats polítics i en suport d’un Front Democràtic contra la repressió.

A partir d’aquest dijous 7 de juny s’han començat a repartir per tots els habitatges de Parets els 8.000 exemplars del diari informatiu.

Podeu consultar el número 9 del Cavall Republicà a: https://bit.ly/2JlRRkV