Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC pregunta sobre les inundacions patides en els carrers del Barri Antic

Ara Parets ERC ha demanat al Govern Socialista que expliqui les causes de les inundacions patides la passada setmana en diversos habitatges privats del nucli antic de Parets i a la via pública com a conseqüència de les intenses pluges que van caure en molt poca estona: 64 i 33 l/m2 en dos dies diferents.

Tot i reconèixer que l’aigua caiguda no entra en la ‘normalitat’, des d’ERC volem saber si les obres que s’estan executant en els carrers del Barri Antic han tingut algun tipus de relació amb les inundacions.

També volem saber si la connexió amb el clavegueram que s’ha realitzat amb les obres pot provocar en un futur noves inundacions, si els embornals no absorbeixen quantitats d’aigua similars a les caigudes la setmana passada.

Calendari de finalització de les obres

El portaveu d’Ara Parets ERC, Jordi Seguer, ha demanat al Govern Socialista que informi la resta de grups de l’oposició sobre el nou calendari de finalització de les obres de la remodelació dels carrers Travessera, Barcelona, i Major, i si hi ha previst “algun tipus de desviació” en el pressupost global d’1,7 milions d’euros.

Seguer confia que el Govern Municipal facilitarà tota la informació en la pròxima Comissió Informativa, prèvia al Ple extraordinari de juny.