Parets del Vallès

Notícia

Unanimitat per renovar la gespa artificial del camp municipal de futbol Josep Seguer

Tots els grups polítics de l'Ajuntament han donat suport en el ple d'aquest dijous a la proposta de renovar la gespa artificial del camp de futbol municipal Josep Seguer.

La gespa, inaugurada l'11 de setembre de 2003, es canviarà aquest estiu i ja estarà a punt per l'inici de la pròxima temporada 2018-19.

Finalment l'opció que s'utilitzarà per finançar el canvi serà "un arrendament financer" que tindrà una durada de 7 anys, és a dir fins al 2025, amb un cost aproximat de 45.000 euros cada exercici.

En el ple de febrer, Ara Parets ERC va preguntar les raons per les quals l'Ajuntament preferia recórrer a un "arrendament financer" per canviar la gespa artificial i no s'optava pels recursos propis si tenim en compte la bona situació econòmica del consistori i així s'evitava el pagament d'interessos.

Malgrat optar per aquesta via, des d'ERC considerem que la gespa artificial està més que amortitzada (15 anys) i que cal canviar-la.

El portaveu Jordi Seguer ha destacat la gran quantitat de nens i nenes que utilitzen les instal·lacions i la trajectòria esportiva del Club de Futbol Parets.

A més el canvi de la gespa -que es farà a través de la mercantil BBVA Renting S.A- s'incorporaran algunes millores com són:

-subministrament i instal·lació de reg automàtic al camp de futbol 7
-il·luminació del camp de futbol 7

El cost total del rènting -a pagar en 7 anys- serà de 259.494 euros + IVA, a raó d'uns 45.000 euros l'any.

La gespa actual es va inaugurar el 2003 amb el Trofeu Josep Seguer que van disputar el CF Parets (1a Territorial) i la Gramanet de 2a B.