Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC demana que els grups de l’oposició formin part de tots els òrgans col·legiats municipals

Jordi Seguer: "No hi ha cap explicació coherent per tal que no podem formar part del Consell de l'Esport o Industrial".

Comptar amb un representant dels grups de l’oposició en el Consell de l’Esport Municipal, en el Consell d’Infants Municipal, en la Taula pel Dret a l’habitatge, el Consell Industrial de Parets i la Junta Local de Seguretat, aquesta és la proposta que Ara Parets ERC va presentar en el ple del passat dijous on es van sotmetre a aprovació els canvis que s’han produït en els òrgans col·legiats arran de la marxa de l’anterior alcalde Sergi Mingote.

El portaveu d’Ara Parets ERC, Jordi Seguer, va afirmar que “la presència d’un membre de cada força de l’oposició permetria estar al dia sobre moltes informacions que el Govern Socialista no facilita i que en molts casos ens assabentem quan vostès les filtren als mitjans de comunicació i sense tenir la deferència de convocar una comissió informativa”.

Seguer va dir que tenir un representant de l’oposició en els òrgans col·legiats és una decisió exclusivament de l’alcalde i de si “realment té voluntat d’estendre una major participació, bàsicament en els consells sectorials, als grups de l’oposició”.

Per ERC no hi ha una explicació coherent per la qual el PSC no permet la presència de l’oposició en els Consells de l’Esport o Industrial, ja que permetria conèixer de primera mà l’opinió de les entitats esportives locals, les seves necessitats i propostes.

Ara Parets ERC va votar en contra després de demanar a l’alcalde Juzgado que fes algun gest i modifiqués la proposta presentada en el ple extraordinari.