Parets del Vallès

Notícia

Oriol Junqueras des d’Estremera: ‘Cal ser a tot arreu, a tots els barris de Parets’

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha respost pocs dies abans d’abandonar la presó d’Estremera la segona carta que la Secció local d’ERC Parets li vam enviar i on li vam donar molts ànims i molta força en la lluita contra la repressió de l’Estat espanyol.

En la seva resposta, Junqueras destaca la importància d’haver incrementat en més d’un 30% la militància a la Secció Local i assenyala que cal continuar treballant en aquesta línia.

Sobre la precampanya de les eleccions municipals que Ara Parets ERC ja ha iniciat, afirma que “cal ser a tot arreu, sempre al carrer i a tots els barris de Parets.

Cal explicar a tort i a dret tot el treball dut a terme en els darrers tres anys”, fent referència a les 122 propostes i 34 mocions presentades pel grup municipal.

Junqueras creu que la renúncia al càrrec de l’alcalde Sergi Mingote obre una gran possibilitat per aconseguir el relleu en les eleccions de 2019 i considera que “cal fer tot el possible per liderar el canvi”.

El president d’ERC, empresonat des del 2 de novembre de 2017, celebra l’acord assolit entre el PSC i ERC Parets per inaugurar un monument dedicat als 5 alcaldes i regidors republicans de Parets, afusellats al Camp de la Bota de Barcelona.

Per últim Junqueras valora molt positivament el gest de 30 exregidors i exalcaldes paretans del PSC, CiU, ERC, ICV-EUiA i independents (NOPP) que van signar un manifest de suport als presos i exiliats polítics i va més enllà: “cuideu aquest espai socialista sobiranista”, que ha quedat orfe després de la deriva espanyolista del PSC.