Parets del Vallès

Notícia

Aprovat per unanimitat el Pla Municipal de prevenció d'incendis de Parets del Vallès

A l'igual que la resta de grups polítics municipals, Ara Parets ERC ha votat favorablement a l'aprovació del Pla Municipal de prevenció d'incendis de Parets, un document que ha estat supervisat per la Diputació de Barcelona i que tindrà una vigència de 4 anys, des de 2018 i fins al 2022.

El pla afecta a un total de 105 hectàrees que cal protegir per evitar possibles incendis forestals, de les quals 26 corresponen a superfície arbrada.

L'import que s'hi destina no és molt elevat, només 9.267 euros en 4 exercicis i bàsicament per mantenir els camins de la Torre de Malla, Can Teixa i el camí de Sant Valerià.

El portaveu d'Ara Parets ERC, Jordi Seguer, ha dit que totes les mesures que des de l'Ajuntament es posin en marxa per evitar incendis són molt ben rebudes.

Seguer va afegir: "esperem que aquest estiu no es repeteixi l'onada d'incendis que va tenir lloc ara fa un any. Aquests dies hem assistit als primers incendis, tot i que de petites dimensions, que ens han de posar en alerta sobretot si com sembla han estat provocats".

El Pla Municipal de prevenció d'incendis 2018-22 detalla també els punts d'aigua de pressió i els punts d'aigua d'acumulació que tenim a Parets del Vallès.