Parets del Vallès

Notícia

Aprovada una nova modificació de crèdit per pagar despeses d'inauguracions d'obres

Amb el vot en contra d'Ara Parets ERC i NOPP, les abstencions de Sumem Parets, PDECAT i Ciutadans, el darrer Ple de l'Ajuntament de Parets va aprovar una modificació de crèdit per destinar 36.000 euros del romanent de tresoreria per a despeses supèrflues, moltes d'elles vinculades amb l'operació de màrqueting electoral que el Partit dels Socialistes ha iniciat arran del recanvi a l'alcaldia.

Dels 36.000 euros, 14.000 seran per instal·lar la pista de gel per Nadal que en aquesta ocasió estarà al Barri Antic. Una despesa no prevista en el pressupost de 2018 que van pactar PSC i PDECAT.

També es destinaran 10.000 euros per a les inauguracions d'obres que ara s'executen com ara el nou parc del Sot d'en Barriques i 12.000 euros per activitats relacionades amb els Casals de la Gent Gran.

La Pista de Gel costarà 44.000 euros

De fet, els 14.000 euros seran per finançar l'ampliació de les dimensions de la pista que enguany suposarà un cost total de 44.000 euros (30.000 euros el 2017). En aquest import s'inclou la instal·lació, el monitoratge i la seguretat.

Pel portaveu d'Ara Parets ERC, Jordi Seguer, deixant de banda les activitats dels Casals de la Gent Gran -on sí estem d'acord- en la resta de modificacions "no coincideixen amb les prioritats d'Ara Parets ERC".

Tenint en compte les necessitats de tipus social que tenim al municipi considerem que hi ha altres actuacions que s'haurien de portar a la pràctica.

"Quan molts cops els parlem de rebaixar impostos, sobretot l'IBI, vostés ens diuen que no és possible, també ens diuen que no cal posar en marxa la tarifació social o millorar el manteniment de l'espai públic", vam dir des d'ERC.

Seguer va anar més enllà i interpelant al Govern Socialista els va dir:

Han pensat les polítiques socials que podrien fer amb els 30.000 euros de la pista de gel? Han pensat en altres alternatives de tipus lúdic, educatives o culturals que també es podrien dur a terme durant les festes de nadal, han pensat en millorar encara més la nostra Cavalcada de Reis i en implantar altres activitats festives amb la col·laboració de les nostres entitats?