Parets del Vallès

Notícia

Ara Parets ERC vol conèixer la relació comercial entre l’Ajuntament i l’empresa Bonet & Grau

L’Ajuntament de Parets va liquidar 2.420 euros a l’empresa Bonet & Grau, editora del portal digital Clicama, durant l’any 2017.

Així es desprèn de la liquidació del pressupost de l’any passat a la que ha tingut accés Ara Parets ERC.

Les dues factures “per patrocinar continguts i publicar banners’ van ser pagades des de les partides de Desenvolupament Econòmic i Ocupació.

De fet, Bonet & Grau és el mitjà de comunicació que més diners va rebre de l’Ajuntament de Parets en concepte de publicitat, molt per davant de Contrapunt (1.720€), Línia Vallès (181,50€) o El 9 NOU.

Aquest últim mitjà no va rebre cap tipus d’aportació municipal.

Davant d’aquests fets, des d’Ara Parets ERC volem saber quina és la relació comercial entre l’Ajuntament de Parets i l’empresa Bonet & Grau.

Fa mesos que hem detectat com la majoria d’informacions que publica Clicama són clarament ‘propaganda del Govern Socialista’ i es dediquen a silenciar o a censurar tot allò que no afavoreix l’equip de govern o iniciatives pròpies d’alguns dels partits de l’oposició.

Per tot plegat, des d’ERC hem demanat còpia dels continguts que es van patrocinar durant el 2017 a Clicama i la relació de factures que s’han pagat durant el 2018 a Bonet & Grau.

D’un temps d’ençà, gran part de les informacions que Ara Parets ERC envia a Clicama o les informacions conjuntes amb la resta de grups de l’oposició no tenen cap tipus de ressò.