Parets del Vallès

Notícia

La Sociovergència, un any després

Kènia Domènech, regidora Ara Parets ERC i portaveu regional JERC

Després de la ressaca cultural de Sant Jordi crec que els tarongers estan morint. I és que han espremut tant les taronges que ja ens arriba l'amargor de la pell. Ja no hi ha suc per esmorzar, ni comerç actiu per Sant Jordi.

L'alcalde de la nostra vila titllava d'immillorable aquesta diada, si de debò pensa així sr. Sergi Mingote, jo el convido a marxar a casa, ja que ha sigut un Sant Jordi de mínims.

I dic de mínims, perquè de 19.000 i escaig habitants que té la nostra vila, només han sigut capaces de muntar 4 parades de comerciants; tres llibreries i una floristeria.

Un Sant Jordi marcat pel primer aniversari de la sociovergència. Un any que el sr. Raul Urtusol (de l'antiga convergència) va decidir entrar al govern amb la regidoria de comerç. Nosaltres portem un any esperant aquest "canvi" del que feia bandera l'any 2015, portem un any volent veure els punts d'acord del pacte, un any intentant veure la lletra petita, i és que, portem un any esperant un Pla de Dinamització del Comerç de la Vila, després del fracàs d'aquesta diada.

365 dies és prou temps per començar a demostrar "el canvi" que ens havia venut. Un any que ens havia de portar un cost 0 pel poble, i ens ha costat 4.995 euros addicionals de retribució pel regidor convergent per l'assistència a les juntes de govern.

Un any de contradiccions entre els argumentaris de quan estava a l'oposició i ara que està al govern. Un any que no han aconseguit posicionar-se com a res més que com a la quarta pota de la cadira del govern municipal.

Nosaltres seguirem germinant les llavors que queden, perquè d'aquí a dos anys tornin a créixer els tarongers. Perquè d'aquí a dos anys puguem tornar a menjar taronges totes les ciutadanes de Parets.