Parets del Vallès

Notícia

Credibilitat zero

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC Ajuntament de Parets del Vallès

Dies enrere la companya Kènia Domènech deia que amb el darrer article d’opinió publicat pel regidor convergent Raül Urtusol es demostra que Ara Parets ERC està fent bé la feina. I és que amb el seu escrit es constata que la seva política de govern és tanta, que ha de recórrer a articles demagogs que no aporten res. I té tota la raó.

Per començar Urtusol menysté al nostre company Ramon Parés que sí que va assistir a la inauguració de l’escultura de Plandiura. I si tant la Kènia com jo no hi vam anar va ser perquè estàvem fora del país per tenir, des de feia temps, altres compromisos personals.

Ara resulta que el regidor de ‘cost zero’ pel consistori passa llista de qui assisteix als actes. Si féssim un recompte des de l’inici de l’actual legislatura, els seus arguments quedarien totalment desmuntats i ell en evidència.

També és lleig que Urtusol menteixi, però no ens sorprèn. D’ençà que va passar de ser l’alcalde del canvi a convertir-se en la crossa del Govern Socialista, el regidor convergent ha patit una metamorfosi tan gran que molts dels seus votants se n’han allunyat.

Només cal recórrer a l’hemeroteca per comprovar que en les aprovacions de pressupost de 2016 i 2017, Ara Parets ERC ja va demanar una aposta decidida per l’adquisició d’habitatge social.

També en les dues negociacions vam sol·licitar un pla de millora de voreres, eliminació de barreres arquitectòniques, l’increment de la dotació pressupostària per a la pobresa energètica, l’eliminació de les llistes d’espera en teleassistència o solucions per als problemes d’accessibilitat al Banc d’Aliments de Càritas. Consulti les actes dels plens i el nostre web.

I sí, nosaltres vam demanar que es condicionés un espai digne per a poder homenatjar als represaliats del franquisme. Però en cap cas vam demanar una partida de 42.000 euros per a construir cap monument.

Sr. Urtusol, si ens fa escollir entre ‘el pito del sereno’ i els nostres alcaldes i regidors afusellats nosaltres ho tenim molt clar. Crec que posar la nostra memòria històrica en aquesta picabaralla política és indigna i el desacredita.

Si vostè hagués informat millor als grups de l’oposició sobre com s’ha finançat l’escultura potser ens hauríem estalviat alguns comentaris. Si hi hagués més confiança entre els partits del govern i de l’oposició no es generarien determinats debats públics.

Però bé, què es pot esperar d’algú que va dir que la seva aportació al govern tenia ‘cost zero’ i posteriorment ens assabentem que va facturar gairebé 5.000 euros per les seves assistències a les Juntes de Govern, cosa totalment lícita. On són sr.Urtusol les seves crítiques a l’ús del cotxe oficial, cap a la gestió econòmica del fallit polígon UP-5 Circuit o els mitjans de comunicació?

On queda la seva oposició al Pla Urbanístic de Bendix que preveu construir més de 500 pisos i destruirà la Verneda de Ca l’Isidre Coix?

Per sort nosaltres continuarem informant la ciutadania i amb transparència de tot allò que la Sociovergència no explica de la seva gestió. I no és perquè tinguem molt temps lliure sinó perquè nosaltres renunciem a molt temps que podríem dedicar a les nostres famílies, parelles o al temps d’oci i lleure per treballar incansablement, des de l’oposició, per millorar Parets. I ho continuarem fent amb el màxim respecte perquè el 2019 els paretans i les paretanes obrin els ulls d’una vegada.