Parets del Vallès

Totes les opinions

Jordi Seguer, portaveu Ara Parets ERC

Passejant, a Peu de Carrer

Amb la visita el passat diumenge a Can Riera, l’equip d’Ara Parets ERC vam posar el punt final a la campanya de proximitat a tots els barris de Parets que vam encetar el febrer de 2017. Han estat onze visites molt intenses per conèixer de la mà dels veïns i veïnes les seves necessitats, escoltar les seves queixes -en moltes ocasions sense resposta per part del Govern Socialista- i compartir les propostes de millora.

Jordi Seguer, portaveu Ara Parets Esquerra Republicana

'Maquillatge electoral'

Si vols una piscina descoberta, vota’ls de nou. Si vols un nou pavelló, un gran gimnàs municipal i un nou institut de secundària, vota’ls. Si vols pisos de protecció oficial i zones de jocs infantils ben cuidades, vota’ls. Certament, les primeres setmanes de Francesc Juzgado, el recanvi de Mingote a l’alcaldia de Parets, només han servit per proclamar a tort i a dret tot tipus de promeses que compliran si els tornes a votar el 26 de maig de 2019.

Jordi Seguer, portaveu Ara Parets ERC

Continuisme? No, gràcies

Lluny del que molts puguin imaginar, l’arribada del nou alcalde Francesc Juzgado a l’Ajuntament de Parets no obre cap nou cicle polític. El recanvi de Sergi Mingote no representa en cap cas una renovació a les files socialistes, ja que el nou batlle s’ha mantingut en la primera línia política local des de fa més de 20 anys i alhora no ha estat avalat a les urnes pels paretans i les paretanes.

Jordi Seguer, portaveu Ara Parets ERC

Discurs Ara Parets ERC en el Ple renúncia alcalde (26-5-2018)

Bon dia a tots i a totes. Avui 26 de maig de 2018, Parets tanca políticament una etapa. La renúncia al càrrec d’alcalde de Sergi Mingote posa el punt final a set anys de govern que han estat marcats pel continuisme en la gestió del Partit dels Socialistes de Catalunya al nostre consistori. Hem de reconèixer des d’Esquerra Republicana que la decisió del nostre alcalde-malgrat que l’hagi pres de manera tan ràpida- no ens ha sorprès.

Jordi Seguer, portaveu Ara Parets ERC

'La mentida, l'últim recurs'

Si per alguna cosa s’ha caracteritzat l’activitat del grup municipal d’Ara Parets ERC, durant aquest mandat, és per defensar a ultrança els valors republicans i tot el llegat dels alcaldes i regidors de l’Ajuntament que van ser represaliats pel franquisme. Tanta importància li vam donar que fins i tot en una mostra d’oferir diàleg al Govern Sociovergent durant la negociació de les ordenances fiscals i dels pressupostos de 2017 vam proposar el condicionament d’un espai on cada octubre es pogués homenatjar als represaliats paretans.

Ramon Pares, regidor Ara Parets ERC

'No se puede estar en misa y repicando'

El tema que me lleva a escribir hoy no es otro, que una cuestión muy seria como es el pago de las pensiones. La situación económica actual, con la reducción de las cifras del número de parados, pero con mayor precariedad de los puestos de trabajo y menores cotizaciones a la Seguridad Social, hace que de nuevo aparezcan dudas sobre si se van a cobrar las pensiones cuando llegue la jubilación. Lo que está claro es que las pensiones no las ha regalado ningún gobierno a nadie si no que han sido adquiridas con el sudor del trabajo de las trabajadoras y trabajadores durante años y sobre todo con sus cotizaciones.

Ara Parets ERC, Sumem Parets, NOPP i Ciutadans

El desdoblament de la C-17 al seu pas per Parets

El projecte de desdoblament de la C-17 al seu pas per Parets és un projecte que s’ha explicat poc, que té impactes importants i que segurament requeriria un estudi més acurat del que representa pel territori on s’ubica. Hem dit per activa i per passiva que no ens oposem que la C-17 al seu pas per Parets tingui un tercer carril; som conscients de que cada dia hi ha més trànsit en aquesta via i probablement fer aquest tercer carril no sigui la solució definitiva, però sí que pot alleugerir el volum de trànsit.

Jordi Seguer, portaveu Ara Parets ERC

'Responsabilitats'

La comissió informativa celebrada recentment sobre els desperfectes ocasionats a la Sala Polivalent de l’escola municipal Pau Vila ha servit per descobrir que van ser defectes en la construcció els que van causar la inundació del nou equipament. Els regidors de l’oposició hem hagut d’esperar gairebé dos mesos per escoltar les explicacions de l’arquitecte municipal que va reconèixer la pèrdua de confiança de l’Ajuntament en l’empresa constructora.

Kènia Domènech, regidora Ara Parets ERC i portaveu regional JERC

'Confusió socialista'

Senyor alcalde, vostè confon. Confon perquè vol confondre, no perquè confongui. (I si les que m'esteu llegint no enteneu res, és això el que pretén). A poc a poc, que és fàcil de veure per on va la història: Abans de l'1 d'octubre; teníem un alcalde desaparegut, absent. Referèndum era paraula tabú. Veus dels seus exsocis de govern deien que deixarien les escoles; però de la seva boca no en va sortir mai res.