Parets del Vallès

Totes les opinions

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC Ajuntament de Parets del Vallès

Credibilitat zero

Dies enrere la companya Kènia Domènech deia que amb el darrer article d’opinió publicat pel regidor convergent Raül Urtusol es demostra que Ara Parets ERC està fent bé la feina. I és que amb el seu escrit es constata que la seva política de govern és tanta, que ha de recórrer a articles demagogs que no aporten res. I té tota la raó. Per començar Urtusol menysté al nostre company Ramon Parés que sí que va assistir a la inauguració de l’escultura de Plandiura.

Kènia Domènech, regidora Ara Parets ERC i portaveu regional JERC

La Sociovergència, un any després

Després de la ressaca cultural de Sant Jordi crec que els tarongers estan morint. I és que han espremut tant les taronges que ja ens arriba l'amargor de la pell. Ja no hi ha suc per esmorzar, ni comerç actiu per Sant Jordi. L'alcalde de la nostra vila titllava d'immillorable aquesta diada, si de debò pensa així sr. Sergi Mingote, jo el convido a marxar a casa, ja que ha sigut un Sant Jordi de mínims.

Grup Municipal d'Ara Parets ERC

Les nostres prioritats

Ara Parets ERC ha proposat al Govern Municipal que s’aculli a la convocatòria de subvencions de la Diputació de Barcelona i adquireixi HABITATGE SOCIAL amb part del romanent de tresoreria obtingut durant l’exercici 2016, que va ser de 8,2 milions d’euros. Creiem que seria la millor manera per pal·liar les situacions de vulnerabilitat residencial i incentivar l’entrada al mercat de LLOGUER SOCIAL d’habitatges desocupats.

Sumem Parets i Ara Parets ERC

Un pas més per protegir Gallecs

El dimecres 29 de Març es va votar al Parlament de Catalunya la Proposta de Resolució sobre l’Espai d’Interès Natural (EIN) de Gallecs. Aquesta moció pretén ser un punt de partida, entre d’altres, per millorar la protecció del territori instant a la Generalitat a Iniciar els tràmits legals necessaris per a la incorporació de l'EIN Gallecs a la Xarxa Natura 2000, incrementar la superfície de l’EIN al terme de Parets incorporant la banda est de la riera seca fins al carrer Sant Jaume, Can Riera i Can Vila-Rossal, assegurar una correcta gestió agrícola dels terrenys reduint els seu impacte, declarar l’EIN com a refugi de fauna i estudiar la finalització de l’activitat de tir al plat.

Kènia Domènech, portaveu regional JERC Vallès Oriental i regidora Ara Parets ERC

'Seguirem defensant Gallecs'

Per a totes aquelles que heu llegit l'article 'No trinxem Gallecs' a Contrapunt, del nostre il·lustríssim alcalde Sergi Mingote, sobre la proposta de resolució (PR) de Gallecs aprovada al Parlament de Catalunya, i pel mateix alcalde: U. Ningú, i dic, NINGÚ, que ha votat a favor d'algun punt de la PR, ha volgut fer passar cap carretera per aquí. Tot al contrari. Estem augmentant la protecció de Gallecs.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC Ajuntament de Parets del Vallès

Votarem i guanyarem

Sovint tots els detractors del referèndum per decidir la independència de Catalunya utilitzen la por com a principal argument per carregar contra el procés que ha de desembocar aquest setembre amb l’obertura dels col·legis electorals i la col·locació de les urnes. En lloc d’oferir propostes alternatives a la construcció del nou país, el govern espanyol i els partits immobilistes que hi donen suport, no es cansen de repetir que amb una Catalunya sobirana els jubilats i jubilades no tindrien garantit el pagament de la seva pensió.

Jordi Seguer, portaveu Ara Parets ERC

'Valors republicans'

Ha estat l’alcalde republicà de Parets més oblidat de tota la història. 86 anys després de la proclamació de la 2a República, pocs recorden que en Manuel Guasch Cortés va ser el primer batlle de Parets d’aquest període, ocupant el poder des del 15 d’abril de 1931, i fins al 13 de gener de 1932. El seu mandat va marcar un punt d’inflexió, ja que va decidir juntament amb el seu govern canviar els noms d’alguns carrers i places per d’altres relacionats amb la República i la Llibertat.

Kènia Domènech, regidora Ara Parets ERC i portaveu regional JERC

Sobre el Consell de Parets

Segons anuncien els mitjans de comunicació, la sociovergència (o sociopedecràcia, digueu-li com vulgueu) crearà el 'Consell de Poble'. Sorprenent, ja que no ho portaven ni a programa, ni consta en el PAM. Sorprenent, també, que agafin els nostres punts del programa; ja que segons elles, tenim maneres de fer diferents. De bones a primeres, els felicitaries oi? Doncs no. L'Il·lustríssim senyor alcalde ha anunciat que serà ell mateix l'encarregat d'escollir les persones 'amb trajectòria' per ocupar aquest lloc, pel poder que li atorga la taula rodona, rollo els tres mosqueters.

Article conjunt d'Ara Parets ERC, Sumem Parets i NOPP

Com contractar amics per cuidar de l’espai públic

L’equip de govern de l’Ajuntament de Parets del Vallès ha acordat en la Junta de Govern del 26 de gener passat, aprovar unes bases que s’anomenen per a la contractació dels servei de seguiment i control dels serveis urbans, via pública i de les obres en equipaments municipals de Parets del Vallès. Aquest anunci tant llarg necessita una traducció. Es tracta ni més ni menys de donar forma legal a un contracte que ja fa anys es va renovant, sota diverses modalitats.