Parets del Vallès

Totes les opinions

Kènia Domènech, regidora Ara Parets ERC

'Símils futbolístics'

No sé si sou aficionades al futbol. Però imagineu, un començament de lliga on t'has gastat la pasta en les (suposadament) millors jugadores. Comences la temporada i en el primer partit et marquen cinc gols. L'entrenadora a la roda de premsa diu que és una mala ratxa, ja que (suposadament) teniu les millors jugadores del món. En segon, tercer, i el quart partit que perdeu igual. En el cinquè partit, que us en marquen tres, ja no surt l'entrenadora, sinó que envia a la persona responsable de premsa, o algú així, a defensar a capa i espasa, que sou el millor equip del món, perquè us heu deixat la pasta en els fitxatges, en les equipacions i en tot allò del dia a dia.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC Ajuntament de Parets del Vallès

Un any d’Ara Parets ERC a l’Ajuntament

El 13 de juny de 2015, Ara Parets ERC tornava a tenir representació al plenari de l’Ajuntament amb tres regidors. Durant la sessió d’investidura ja vam anunciar que no decebríem als 1.153 paretans i paretanes que van donar-nos confiança i que creien que hi havia una altra manera de fer política: més transparent, més honesta, més participativa i més propera a les necessitats reals de la gent del carrer.

Kènia Domènech, regidora Ara Parets ERC

Acidesa Sociovergent

Suc de taronja, torrades i cafè amb llet. 24 de maig. Ens parlaven de voluntat política, democràcia i transparència. Ens parlaven de bona gestió i participació. Les paraules s'han disolt com el sucre en el cafè. Portem dotze mesos, d'obres faraòniques esquerdades. Dotze mesos d'intentar veure a través de portes opaques. Dotze mesos on hem intentat proposar, treballar conjuntament, buscar vies socials i millorar la nostra vila.

Grup Municipal Ara Parets ERC

Prou desqualificacions personals!

L'esperat acord de govern entre PSC i CDC, anunciat per ARA PARETS ERC en el CAVALL REPUBLICÀ de novembre passat, ha posat de manifest una mala praxis política: la desqualificació personal cap al portaveu republicà Jordi Seguer. Fa un any, ERC no tenia representació al plenari però gràcies a l’intens treball de tota la secció local presidida per Enrique Villegas i al suport de la ciutadania, ens hem convertit en una de les veus amb més autoritat de l’oposició amb 3 regidors.

Kènia Domènech, regidora Ara Parets ERC

'Has caigut sota la ceguesa del poder'

Prometies. Prometies. Prometies. Amb alè a diàleg. Has caigut sota la ceguesa del poder, en comptes de seguir en peu de batalla, en la lluita a les trinxeres. Has caigut sota la ceguesa del poder, oblidant tota trajectòria, oblidant línies polítiques, oblidant els anys de trinxeres. Has caigut sota la ceguesa del poder, quan feia onze mesos que prometies no fer-ho. Has caigut sota la ceguesa del poder, traint a totes les teves votants després de repartir fum discursos.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC Ajuntament de Parets del Vallès

Hipocresia Republicana

Hipocresia: actitud constant o esporàdica de fingir creences, opinions, virtuts, sentiments, qualitats o estàndards que no es tenen o no se segueixen. Nou anys després del darrer homenatge als paretans represaliats pel franquisme, el Govern Socialista, de mutu acord amb la Taula de la Memòria Històrica, ha fet un reconeixement a tots els electes que van morir per defensar el Govern Legítim de la 2a República.

Josep Domènech, exregidor ERC a l'Ajuntament de Parets del Vallès

'La frase desfeta'

Una persona que ostenta un càrrec públic en un Ajuntament no pot incórrer en frases amenaçadores dirigides a un portaveu de l’oposició de la manera que ho va fer el primer tinent d’Alcalde de Parets del Vallès Sr. Francisco Juzgado. Els fets es van produir en la reunió de portaveus prèvia al Ple Municipal que s’havia programat de fer aquest passat dilluns. El que es demanava no era altra cosa més normal i transparent que fer una Auditoria.

Jordi Seguer, portaveu Ara Parets ERC a l’Ajuntament de Parets del Vallès

Sobre el mestre Lluís Piquer

‘A Parets les úniques persones que formaven part de la trama civil i que van estar al costat de l’aixecament militar contra la 2a República, foren el mestre de les escoles nacionals Lluís Piquer Jover, i els seus fills Josep i Àngel. Eren tradicionalistes i estaven al corrent del moviment contra la República i la democràcia que s’estava gestant. El 19 de juliol, Josep i Àngel es van presentar a la Guàrdia Civil de Granollers per rebre les ordres sobre el que havien de fer un cop iniciada la sublevació militar.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC

Eradiquem la LGTBfòbia!

El suïcidi d’un jove català transsexual, de només 17 anys, per culpa de l’assetjament escolar ha posat de relleu novament com els casos de discriminacions i agressions a Catalunya entre el col·lectiu LGTB no paren d’augmentar. De fet, l’Observatori de l’Homofòbia va alertar durant l’any passat que les denúncies per casos d’homofòbia al territori català han augmentat gairebé un 45% des del 2002.