Parets del Vallès

Totes les opinions

Grup Municipal Ara Parets ERC

Immobilisme Sociovergent

La SOCIOVERGÈNCIA, que governa Parets des de l’abril, va impedir amb els seus vots contraris la creació del Consell Assessor i Consultiu de l’emissora municipal de ràdio Rap 107. PSC i CDC es van oposar també al nomenament del director dels mitjans audiovisuals, a través del plenari, i a l’aprovació del contracte programa per al funcionament de la ràdio local. En canvi, van acceptar la proposta de l’oposició d’actualitzar el reglament de funcionament dels mitjans de comunicació locals.

Grup Municipal Ara Parets ERC

Prioritats

La recent polèmica generada a les xarxes socials sobre els nous carrils bici i l’Anella Esportiva de Parets ha tornat a posar de manifest que les prioritats de l’alcalde Mingote no coincideixen amb les necessitats dels paretans i les paretanes. I és que molts dels projectes del Govern han estat ‘apostes personals’ del nostre batlle que no havien estat reclamats per la gent del carrer. L’aparició del nostre poble en l’APM, d’en Peyu, a TV3 és un nou exemple de la sensació de desgovern que tenim a Parets des de fa un any.

Enrique Villegas, president Secció Local ERC Parets

'Jo també sóc andalús', d'Enrique Villegas

Jo també sóc andalús, de fet sóc gadità, i estic molt orgullós de presidir la Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Parets. Els que em coneixeu, sabeu que no tenim cap mena de problema amb els nostres germans andalusos, bàsicament, perquè molts de nosaltres també ho som. No odiem, ni utilitzem políticament la procedència de ningú. Cadascú de nosaltres tenim les nostres arrels, completament respectables.

Kènia Domènech, regidora Ara Parets ERC

'Símils futbolístics'

No sé si sou aficionades al futbol. Però imagineu, un començament de lliga on t'has gastat la pasta en les (suposadament) millors jugadores. Comences la temporada i en el primer partit et marquen cinc gols. L'entrenadora a la roda de premsa diu que és una mala ratxa, ja que (suposadament) teniu les millors jugadores del món. En segon, tercer, i el quart partit que perdeu igual. En el cinquè partit, que us en marquen tres, ja no surt l'entrenadora, sinó que envia a la persona responsable de premsa, o algú així, a defensar a capa i espasa, que sou el millor equip del món, perquè us heu deixat la pasta en els fitxatges, en les equipacions i en tot allò del dia a dia.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC Ajuntament de Parets del Vallès

Un any d’Ara Parets ERC a l’Ajuntament

El 13 de juny de 2015, Ara Parets ERC tornava a tenir representació al plenari de l’Ajuntament amb tres regidors. Durant la sessió d’investidura ja vam anunciar que no decebríem als 1.153 paretans i paretanes que van donar-nos confiança i que creien que hi havia una altra manera de fer política: més transparent, més honesta, més participativa i més propera a les necessitats reals de la gent del carrer.

Kènia Domènech, regidora Ara Parets ERC

Acidesa Sociovergent

Suc de taronja, torrades i cafè amb llet. 24 de maig. Ens parlaven de voluntat política, democràcia i transparència. Ens parlaven de bona gestió i participació. Les paraules s'han disolt com el sucre en el cafè. Portem dotze mesos, d'obres faraòniques esquerdades. Dotze mesos d'intentar veure a través de portes opaques. Dotze mesos on hem intentat proposar, treballar conjuntament, buscar vies socials i millorar la nostra vila.

Grup Municipal Ara Parets ERC

Prou desqualificacions personals!

L'esperat acord de govern entre PSC i CDC, anunciat per ARA PARETS ERC en el CAVALL REPUBLICÀ de novembre passat, ha posat de manifest una mala praxis política: la desqualificació personal cap al portaveu republicà Jordi Seguer. Fa un any, ERC no tenia representació al plenari però gràcies a l’intens treball de tota la secció local presidida per Enrique Villegas i al suport de la ciutadania, ens hem convertit en una de les veus amb més autoritat de l’oposició amb 3 regidors.

Kènia Domènech, regidora Ara Parets ERC

'Has caigut sota la ceguesa del poder'

Prometies. Prometies. Prometies. Amb alè a diàleg. Has caigut sota la ceguesa del poder, en comptes de seguir en peu de batalla, en la lluita a les trinxeres. Has caigut sota la ceguesa del poder, oblidant tota trajectòria, oblidant línies polítiques, oblidant els anys de trinxeres. Has caigut sota la ceguesa del poder, quan feia onze mesos que prometies no fer-ho. Has caigut sota la ceguesa del poder, traint a totes les teves votants després de repartir fum discursos.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC Ajuntament de Parets del Vallès

Hipocresia Republicana

Hipocresia: actitud constant o esporàdica de fingir creences, opinions, virtuts, sentiments, qualitats o estàndards que no es tenen o no se segueixen. Nou anys després del darrer homenatge als paretans represaliats pel franquisme, el Govern Socialista, de mutu acord amb la Taula de la Memòria Històrica, ha fet un reconeixement a tots els electes que van morir per defensar el Govern Legítim de la 2a República.