Parets del Vallès

Totes les opinions

Kènia Domènech, regidora Ara Parets ERC i portaveu comarcal JERC

'Una reforma inútil'

Moltes gràcies sr. Mingote per pensar en el nostre benestar, però si vol que li digui la veritat; no em cal seure en una cadira que val més de 230€, tenint les que tenim, o si ho prefereix puc portar-me'n alguna de casa. Tampoc cal que ens compensi amb 6.000€ de la nova taula, en aquesta hi estic còmode de debò! I això del parquet flotant, no tinc molt clar encara com va, si haurem de fregar una làmpada, o haurem de xiular perquè floti.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC Ajuntament de Parets del Vallès

Dignifiquem la seva memòria

El Ple del Parlament de Catalunya aprovava la passada setmana una proposició de Llei per anul·lar tots els judicis sumaríssims franquistes. A l’espera d’una possible impugnació per part del PP al Tribunal Constitucional, aquesta decisió suposa un nou reconeixement per a totes les víctimes de la repressió franquista entre 1939 i el 1975. A Parets, divendres passat, la Secció Local d’ERC va homenatjar per segon any consecutiu als 8 alcaldes i regidors paretans represaliats durant la dictadura.

Pere Vila

'Mobilitat a Parets'

Sempre, com cada any, al setembre, s’acostuma a fer la setmana de la mobilitat. I dins d’ella el dia sense cotxes, cosa bastant impossible, que enguany cau el dijous, dia 22. En algunes ciutats i pobles de Catalunya es tallen carrers i avingudes durant aquest dia. Es una forma simbòlica de lluitar contra el canvi climàtic i al mateix temps conscienciar a la gent que no cal anar a tot arreu amb cotxe.

Kènia Domènech, regidora Ara Parets ERC i portaveu comarcal JERC

'Requiem Institucional'

Un any més, ens tornem a trobar darrere la pantalla escrivint entre els llençols. Des de casa, se sent el pati del Lluís Piquer; retrobaments, crits, alegria. Però avui el cafè amarganteja de nou, i és que quan penso en els actes de la Diada de Catalunya celebrats aquí, a Parets, se m'encén la vena. Comparable totalment amb anar a firmar la baixa, i fitxar a l'Inem; UN PUR TRÀMIT ADMINISTRATIU.

Grup Municipal Ara Parets ERC

Immobilisme Sociovergent

La SOCIOVERGÈNCIA, que governa Parets des de l’abril, va impedir amb els seus vots contraris la creació del Consell Assessor i Consultiu de l’emissora municipal de ràdio Rap 107. PSC i CDC es van oposar també al nomenament del director dels mitjans audiovisuals, a través del plenari, i a l’aprovació del contracte programa per al funcionament de la ràdio local. En canvi, van acceptar la proposta de l’oposició d’actualitzar el reglament de funcionament dels mitjans de comunicació locals.

Grup Municipal Ara Parets ERC

Prioritats

La recent polèmica generada a les xarxes socials sobre els nous carrils bici i l’Anella Esportiva de Parets ha tornat a posar de manifest que les prioritats de l’alcalde Mingote no coincideixen amb les necessitats dels paretans i les paretanes. I és que molts dels projectes del Govern han estat ‘apostes personals’ del nostre batlle que no havien estat reclamats per la gent del carrer. L’aparició del nostre poble en l’APM, d’en Peyu, a TV3 és un nou exemple de la sensació de desgovern que tenim a Parets des de fa un any.

Enrique Villegas, president Secció Local ERC Parets

'Jo també sóc andalús', d'Enrique Villegas

Jo també sóc andalús, de fet sóc gadità, i estic molt orgullós de presidir la Secció Local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Parets. Els que em coneixeu, sabeu que no tenim cap mena de problema amb els nostres germans andalusos, bàsicament, perquè molts de nosaltres també ho som. No odiem, ni utilitzem políticament la procedència de ningú. Cadascú de nosaltres tenim les nostres arrels, completament respectables.

Kènia Domènech, regidora Ara Parets ERC

'Símils futbolístics'

No sé si sou aficionades al futbol. Però imagineu, un començament de lliga on t'has gastat la pasta en les (suposadament) millors jugadores. Comences la temporada i en el primer partit et marquen cinc gols. L'entrenadora a la roda de premsa diu que és una mala ratxa, ja que (suposadament) teniu les millors jugadores del món. En segon, tercer, i el quart partit que perdeu igual. En el cinquè partit, que us en marquen tres, ja no surt l'entrenadora, sinó que envia a la persona responsable de premsa, o algú així, a defensar a capa i espasa, que sou el millor equip del món, perquè us heu deixat la pasta en els fitxatges, en les equipacions i en tot allò del dia a dia.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC Ajuntament de Parets del Vallès

Un any d’Ara Parets ERC a l’Ajuntament

El 13 de juny de 2015, Ara Parets ERC tornava a tenir representació al plenari de l’Ajuntament amb tres regidors. Durant la sessió d’investidura ja vam anunciar que no decebríem als 1.153 paretans i paretanes que van donar-nos confiança i que creien que hi havia una altra manera de fer política: més transparent, més honesta, més participativa i més propera a les necessitats reals de la gent del carrer.