Parets del Vallès

Totes les opinions

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC

‘El 20 D, defensarem el teu vot’

El pròxim 20 de desembre ERC anirà a Madrid a explicar que a Catalunya ja vam decidir el passat 27 de setembre i que ara tenim un mandat democràtic del poble per exercir la nostra sobirania. En aquestes eleccions generals no podem cedir la nostra representació a les forces unionistes espanyoles que ja han enganyat prou als catalans i les catalanes en les darreres dècades. Ja n’hi ha prou de contes de fades com el federalisme o de referèndums impossibles.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC

En memòria dels 8 paretans morts per defensar la República

"Por mí no os preocupéis, me matan inocentemente, así es que podéis ir con la cabeza bien alta a todas partes y podéis decir que sois familia de uno que ha sido fusilado inocentemente. Esto lo podéis decir en todas partes cuando no haya este gobierno". Aquestes van ser les darreres paraules que Esteve Seguer Forés, regidor de l’Ajuntament de Parets i militant de la UGT, va escriure en la carta de comiat a la seva família abans que fos afusellat per les tropes franquistes al Camp de la Bota, al barri del Poblenou de Barcelona.

Kènia Domènech

Participaquè?

parets pressupost participació

L'agulla arriba al set i sona el despertador. Un suc de taronja i unes torrades. Obre el diari, i tria. PARTICIPA. Què prefereixes, ajuts socials o plans d'ocupació? O bé, preservar el medi ambient? Només et cal numerar de l'u al cinc segons prioritat, i llavors tindrem l'excusa de només treballar en una vessant.  Perdoneu, però se m'ha fet indigest el suc de taronja. Participació? Per començar aquestes propostes haurien de ser propostes de mínims.

Kènia Domènech - Regidora d'Ara Parets

L'ofrena del silenci

“Ja no ens donen ni les molles. Les coses clares. Ahir durant l’ofrena floral es va llegir un manifest de part del consistori. Manifest que va sortir a proposta des de l’equip de govern, i que des d’Ara Parets vam voler modificar pel caràcter partidista, i per arribar a major consens, centrar-lo només motius històrics. Se’ns va vetar, ni escoltar-nos, ja que això és el seu circ insonoritzat.

Jordi Seguer, portaveu d'Ara Parets ERC

La rebaixa de sous a Parets

Aquests dies molts paretans i paretanes m’han preguntat per la rebaixa de sou de fins al 14% que l’alcalde del nostre poble s’ha aprovat en el ple. Com a portaveu d’Ara Parets ERC vull remarcar que si l'alcalde Mingote s'ha hagut de rebaixar el sou és perquè la llei LRSAL l'obliga a cobrar un màxim de 50.000 euros bruts/any, ja que el nostre poble no supera els 20.000 habitants. En termes generals, però, el cost del govern socialista és superior al de 2011-15 (incloent-hi dos regidors del PP).

Jordi Seguer, portaveu del grup municipal d'Ara Parets ERC

Discurs en el ple de constitució nou Ajuntament

Bon dia a tothom. Pel grup municipal d'Ara Parets Esquerra Republicana avui és un dia de satisfacció. 8 anys després recuperem la nostra presència en aquest plenari i alhora aconseguim tenir tres representants a l'Ajuntament. Tal com varem fer la nit electoral volem tornar a donar les gràcies als 1.153 paretans i paretanes que van donar-nos confiança i que creuen que hi ha una altra manera de fer política.

Jordi Seguer, cap de llista Ara Parets ERC

Més de deu anys després..

Hem hagut d'esperar 10 anys però el dia ha arribat. Avui dijous i quan falten 67 dies per les eleccions municipals es farà l’acte de col·locació de la primera pedra de l'Institut Universitari de Ciència i Tecnologia, que estarà ubicat entre el passeig Fluvial i l’escola Vila Parietes. Es tracta d'un nou impacte mediàtic de l'alcalde Sergi Mingote que d'aquesta manera esgota els seus últims cartutxos abans del període fixat per la LOREG en què estan prohibits els actes considerats com a 'electoralistes'.

Jordi Seguer, cap de llista Ara Parets ERC

Menys electoralisme i més transparència en l'agermanament entre Parets, Chilluévar i Santo Tomé

Aquest cap de setmana he tingut a les meves mans el treball de final de curs 2012-13 de l'alumne paretà Marc Aibar 'Patrimoni Humà. La immigració a Parets del Vallès'. Gràcies al seu estudi he pogut aprofundir en el fenomen migratori de Parets des de la dècada dels anys 50 i fins als 80. El treball indica que les tres localitats que van aportar major nombre de nouvinguts a Parets entre 1950 i 1965 van ser Chilluévar, Cazorla i Úbeda.

Enrique Villegas -President d'ERC Parets-.

Estem preparant una candidatura "molt potent" per forçar el canvi de govern

El president de la secció local d'ERC a Parets, Enrique Villegas, ha dit que la formació independentista "serà la gran sorpresa de les eleccions municipals" previstes pel 24 de maig. Villegas -que encapçala una executiva renovada- ha afegit que "estan preparant una candidatura molt potent per forçar un canvi de govern a l'Ajuntament on els socialistes governen des de 1983". Sobre el sondeig d'intenció de vot que situava Bea Busquets -actual secretària d'organització- com a cap de llista, el president d'ERC Parets ha explicat que "el nom del candidat/a no està encara decidit.