Parets del Vallès

Totes les opinions

Grup Municipal Ara Parets ERC

Prou desqualificacions personals!

L'esperat acord de govern entre PSC i CDC, anunciat per ARA PARETS ERC en el CAVALL REPUBLICÀ de novembre passat, ha posat de manifest una mala praxis política: la desqualificació personal cap al portaveu republicà Jordi Seguer. Fa un any, ERC no tenia representació al plenari però gràcies a l’intens treball de tota la secció local presidida per Enrique Villegas i al suport de la ciutadania, ens hem convertit en una de les veus amb més autoritat de l’oposició amb 3 regidors.

Kènia Domènech, regidora Ara Parets ERC

'Has caigut sota la ceguesa del poder'

Prometies. Prometies. Prometies. Amb alè a diàleg. Has caigut sota la ceguesa del poder, en comptes de seguir en peu de batalla, en la lluita a les trinxeres. Has caigut sota la ceguesa del poder, oblidant tota trajectòria, oblidant línies polítiques, oblidant els anys de trinxeres. Has caigut sota la ceguesa del poder, quan feia onze mesos que prometies no fer-ho. Has caigut sota la ceguesa del poder, traint a totes les teves votants després de repartir fum discursos.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC Ajuntament de Parets del Vallès

Hipocresia Republicana

Hipocresia: actitud constant o esporàdica de fingir creences, opinions, virtuts, sentiments, qualitats o estàndards que no es tenen o no se segueixen. Nou anys després del darrer homenatge als paretans represaliats pel franquisme, el Govern Socialista, de mutu acord amb la Taula de la Memòria Històrica, ha fet un reconeixement a tots els electes que van morir per defensar el Govern Legítim de la 2a República.

Josep Domènech, exregidor ERC a l'Ajuntament de Parets del Vallès

'La frase desfeta'

Una persona que ostenta un càrrec públic en un Ajuntament no pot incórrer en frases amenaçadores dirigides a un portaveu de l’oposició de la manera que ho va fer el primer tinent d’Alcalde de Parets del Vallès Sr. Francisco Juzgado. Els fets es van produir en la reunió de portaveus prèvia al Ple Municipal que s’havia programat de fer aquest passat dilluns. El que es demanava no era altra cosa més normal i transparent que fer una Auditoria.

Jordi Seguer, portaveu Ara Parets ERC a l’Ajuntament de Parets del Vallès

Sobre el mestre Lluís Piquer

‘A Parets les úniques persones que formaven part de la trama civil i que van estar al costat de l’aixecament militar contra la 2a República, foren el mestre de les escoles nacionals Lluís Piquer Jover, i els seus fills Josep i Àngel. Eren tradicionalistes i estaven al corrent del moviment contra la República i la democràcia que s’estava gestant. El 19 de juliol, Josep i Àngel es van presentar a la Guàrdia Civil de Granollers per rebre les ordres sobre el que havien de fer un cop iniciada la sublevació militar.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC

Eradiquem la LGTBfòbia!

El suïcidi d’un jove català transsexual, de només 17 anys, per culpa de l’assetjament escolar ha posat de relleu novament com els casos de discriminacions i agressions a Catalunya entre el col·lectiu LGTB no paren d’augmentar. De fet, l’Observatori de l’Homofòbia va alertar durant l’any passat que les denúncies per casos d’homofòbia al territori català han augmentat gairebé un 45% des del 2002.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC

‘El 20 D, defensarem el teu vot’

El pròxim 20 de desembre ERC anirà a Madrid a explicar que a Catalunya ja vam decidir el passat 27 de setembre i que ara tenim un mandat democràtic del poble per exercir la nostra sobirania. En aquestes eleccions generals no podem cedir la nostra representació a les forces unionistes espanyoles que ja han enganyat prou als catalans i les catalanes en les darreres dècades. Ja n’hi ha prou de contes de fades com el federalisme o de referèndums impossibles.

Jordi Seguer Romero, portaveu Ara Parets ERC

En memòria dels 8 paretans morts per defensar la República

"Por mí no os preocupéis, me matan inocentemente, así es que podéis ir con la cabeza bien alta a todas partes y podéis decir que sois familia de uno que ha sido fusilado inocentemente. Esto lo podéis decir en todas partes cuando no haya este gobierno". Aquestes van ser les darreres paraules que Esteve Seguer Forés, regidor de l’Ajuntament de Parets i militant de la UGT, va escriure en la carta de comiat a la seva família abans que fos afusellat per les tropes franquistes al Camp de la Bota, al barri del Poblenou de Barcelona.

Kènia Domènech

Participaquè?

parets pressupost participació

L'agulla arriba al set i sona el despertador. Un suc de taronja i unes torrades. Obre el diari, i tria. PARTICIPA. Què prefereixes, ajuts socials o plans d'ocupació? O bé, preservar el medi ambient? Només et cal numerar de l'u al cinc segons prioritat, i llavors tindrem l'excusa de només treballar en una vessant.  Perdoneu, però se m'ha fet indigest el suc de taronja. Participació? Per començar aquestes propostes haurien de ser propostes de mínims.