ERC Piera

Totes les notícies

RENOVADES LES ESTELADES DE PIERA

Unes 50 persones es van reunir aquest diumenge al migdia a la rotonda de Toni Bou, per realitzar l'acte de renovació d'Estelades, que fa un any, la secció local d'ERC Piera va hissar a les rotondes de la població. Un acte que s’ha realitzat en la setmana de la Festa Major de Piera i, a pocs dies d'una Diada Nacional de Catalunya que serà de les més importants de la història del nostre país. S’apropa el moment on tots els catalans estarem cridats, el proper 9 de novembre, a decidir el nostre futur.

ERC PIERA RENOVA LES ESTELADES DE LES ROTONDES DE PIERA

ERC Piera organitza una nova penjada d'estelades al poble. Fa poc més d'un any que la secció local d'Esquerra va realitzar la campanya "PENJA I DEIXA L'ESTELADA AL BALCÓ", una iniciativa que va començar amb la penjada de quatre estelades gegants a tres rotondes de la Vila. De cara a la Festa Major que començarà aquest proper cap de setmana, la secció local convoca un acte públic per penjar de nou les estelades. Aquest acte serà el diumenge 7 de setembre a les 12 del migdia a la rotonda Toni Bou.   Us esperem a tots i totes amb l'estelada !!! Per la Festa Major omplim d'estelades els balcons !!!

1.056 GRÀCIES A TOTS ELS PIERENCS I PIERENQUES!!!

Entre tots i totes heu fet d'ERC amb un 24% dels vots, la vencedora d'aquestes eleccions. Des d'ERC-Piera valorem molt positivament el resultat que a part d'estar un 0,4% per sobre de la mitjana nacional, ha significat guanyar unes eleccions al nostre municipi per primer cop en l'instauració de la democràcia. Avui enviem un potent missatge a Europa, volem somiar, volem construir, volem decidir, volem començar un nou país lliure i just. Endavant i força, visca Catalunya!!!

JORDI MADRID I ROCA SERÀ DE NOU EL CANDIDAT D’ERC-PIERA A LES MUNCIPALS 2015

La secció local d’ERC-Piera va decidir que Jordi Madrid i Roca torni a encapçalar la llista per a les eleccions municipals del maig de 2015. Aquesta serà la quarta vegada que Madrid va de número 1 de la llista d’ERC Piera.   L’any 2003 ERC va aconseguir 4 regidors, i va estar a l’oposició durant aquella legislatura, exercint una forta pressió sobre l’equip de govern.   En les eleccions de 2007 la llista d’Esquerra va aconseguir 5 regidors i va governar per primer cop juntament amb el partit socialista. En aquella legislatura, Jordi Madrid va exercir d’alcalde de 2009 a 2011. Una legislatura en la qual el grup municipal d’ERC va fer molta feina pel poble de Piera, destacant la reorganització del carrer Piereta, amb el soterrament dels contenidors. També es van cedir el terrenys per a la construcció del nou CAP, que actualment ja s’han iniciat les obres, i es va construir el pont per a vianants per facilitar l’accés al nou Centre d’Atenció Primària. També es van aconseguir millores en el transport públic de la població.   A les eleccions del 2011, la candidatura d’ERC va aconseguir tres regidors i va continuar a govern gràcies a un acord amb CiU. En aquests anys de legislatura s’ha seguit treballant per Piera, aconseguint tancar el nou POUM, creant unes rutes de BTT per tot el municipi, finalitzant les obres del Camí Romeu, etc.  

MÉS DE 100 PERSONES EN EL SOPAR-XERRADA AMB ALFRED BOSCH

El passat dijous 6 de març, ERC Piera va organitzar un sopar-xerrada amb el diputat del Congrés, Alfred Bosch. 108 persones es van congregar al restaurant La Cantina per poder escoltar les explicacions del diputat d’Esquerra, de per què Votar és democràcia, nom de la campanya que està realitzant actualment Esquerra Republicana de Catalunya i que consisteix en ampliar la base social a favor de la consulta i de la independència. L’acte va ser conduït pel militant d’ERC Piera, Jordi Romeu, que va donar prèviament la paraula al 1r Tinent d'alcaldia i regidor de Serveis Territorials, Jordi Madrid. Aquest va explicar la feina que fa Esquerra a l’ajuntament pierenc. Tot seguit va ser el torn d’Alfred Bosch amb un primer parlament en el qual va explicar en quina situació ens trobem del procés que viu el país i quines són les raons per fer la consulta del 9 de novembre. Després del sopar, Alfred Bosch va respondre un seguit de preguntes que van realitzar per escrit els participants al sopar. 

ALFRED BOSCH VISITARÀ PIERA

El proper dijous 6 de març ERC Piera organitza una xerrada i sopar amb el diputat al Congrés Alfred Bosch. L'acte serà al restaurant La Cantina, i està inclòs dins la campanya d'Esquerra Republicana de Catalunya Votar és democràcia. ERC està duent a terme una campanya per ampliar la base social a favor de la consulta i de la independència. Amb aquest objectiu ha engegat diversos actes per tal que la ciutadania pugui conversar sobre el procés que viu el país i sobre com serà el nou estat que naixerà a partir de la consulta del 9 de novembre i de la victòria del Sí. Acte a Piera "Votar és Democràcia" amb Alfred Bosch Xerrada i sopar DATA Dijous, 6 de març del 2014  HORA 20:30 h LLOC La Cantina Av. de la Carretera d'Igualada, 51 Piera PREU 10€ RESERVES Reserves a través de piera@esquerra.org o bé als telèfons 656998244 / 606023030.

ARRENQUEM L'ANY AMB BONES NOTÍCIES!!! HAN COMENÇAT LES OBRES DEL NOU CAP

Iniciem l’any amb l’esperança i la il·lusió que aquest any que estrenem serà millor que el passat, amb noves oportunitats, objectius i projectes a construir. Comencem l’any del tricentenari amb els ulls posats en la data del 9-Novembre, el dia en que el poble català serem cridats a decidir. Democràticament i pacíficament decidirem un futur prometedor i pròsper per la nostre terra i els nostres fills, des d’ERC no afluixarem i farem tot el que estigui en les nostres mans per tirar-ho endavant.   Aquest any l’encetem amb bones noticies a la nostre vila, tot just han arrencat les esperades obres del futur nou CAP (Centre d’Assistència Primària)de Piera. Aquesta inversió, la més important i més dotada de recursos de tota la comarca de l’Anoia amb 3 milions d’Euros, és un motiu d’alegria i que farà justícia a una reivindicació llargament reclamada per la nostra vila. Recordem que l’actual CAP situat al carrer Piereta va ser construït el 1991 quan a Piera érem 5.000 vilatans, evidentment fa molts anys que se’ns ha quedat petit. Des de ERC-Piera valorem molt positivament aquesta notícia i celebrem l’inici d’aquestes obres d’aquest equipament que des de el nostre partit hem reclamat i pressionat per dur-lo a bon port. No en va, quan ens vam presentar a les eleccions municipals de l’any 2007 ens vam comprometre al nostre programa electoral a facilitar a la Generalitat uns terrenys adequats per aquestes instal·lacions i posar totes les facilitats possibles per tal de permetre’n la construcció. Al entrar a govern el mateix any així ho vàrem fer i complint amb el nostre compromís amb el poble de Piera vam cedir els terrenys municipals del costat del Parc Montmar a fi a efecte de dur a terme la construcció del CAP. Seguint amb aquest compromís, l’any 2010 vam fer possible la construcció d’un pont per vianants i bicicletes per connectar el futur CAP amb el centre urbà a través del parc Montmar. És molt important i transcendental governar planificant el territori i pensant en el mitjà i llarg termini.

PER NADAL EL TIÓ A TOTES LES LLARS PIERENQUES

ERC Piera farà arribar a totes les llars pierenques una felicitació de Nadal amb el lema “Cap llar sense Tió!”. Amb aquesta iniciativa es pretén primer de tot desitjar unes bones festes a tots els vilatants de Piera, i segon, es vol potenciar i recuperar una tradició catalana com és la de fer cagar el Tió. En la felicitació també hi apareix un fragment de la cançó per fer-lo cagar.   ERC-Piera us desitja unes Bones Festes!!!!!!!!    

ELS PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT INCLOUEN EL NOU CAP DE PIERA

Recentment es va donar a conèixer els pressupostos generals de la Generalitat pel proper 2014 i entre totes les inversions en destacava els més de 3 milions d’Euros destinats a la construcció d’un nou CAP (Centre d’Assistència Primària) per Piera. Aquesta inversió, la més important i més dotada de recursos de tota la comarca de l’Anoia, és un motiu d’alegria i que farà justícia a una reivindicació llargament reclamada pel nostre poble. Recordem que l’actual CAP situat al carrer Piereta va ser construït el 1991 quan a Piera érem 5.000 vilatans, evidentment fa molts anys que se’ns ha quedat petit. Des de ERC-Piera valorem molt positivament aquesta notícia i celebrem que comencem a veure la culminació d’aquest anhel que des de el nostre partit hem capitalitzat i pressionat per dur-lo a bon port. No en va quan ens vam presentar a les eleccions municipals de l’any 2007 ens vam comprometre al nostre programa electoral a facilitar a la Generalitat uns terrenys adequats per aquestes instal·lacions i posar totes les facilitats possibles per tal de permetre’n la construcció. Al entrar a govern el mateix any així ho vàrem fer i complint amb el nostre compromís amb el poble de Piera vam cedir els terrenys municipals del costat del Parc Montmar a fi a efecte de dur a terme la construcció del CAP. Seguint amb aquest compromís, l’any 2010 vam fer possible la construcció d’un pont per vianants i bicicletes per connectar el futur CAP amb el centre urbà a través del parc Montmar. ERC-Piera va demostrar així també la seva capacitat de governar planificant el territori i pensant en el mitjà i llarg termini. Ara doncs seguirem pressionant al govern de la Generalitat per tal que executi eficientment aquesta partida pressupostària i que el nou CAP sigui una realitat tan aviat com sigui possible per tal de desaturar les actuals instal·lacions. Des de l’Ajuntament que co-governem seguim amb aquest compromís de seguir amb aquesta llarga reivindicació i seguir millorar el nostre municipi amb els recursos que tenim.