Pla de l'Estany

Notícia

Entrevista a Teresa Castañer i Vivas

"Il.lusió i compromís per Cornellà"

Quins motius et porten tornar a encapçalar la candidatura de Compromís per Cornellà-ERC?

Fa uns mesos, abans de l’estiu,  els regidors de  CpC-ERC que  formem part Ajuntament de Cornellà vam decidir que ens  volíem tornar a presentar a les eleccions, per fer realitat el projecte que tenim des  que ens vam presentar per primera vegada el 2007. Vam comunicar aquesta decisió als components de la candidatura del 2015 i als simpatitzants. La decisió de tots plegats va ser unànime: ens tornem a presentar.
A partir d’aquest moment ens posem a treballar i organitzem una sèrie de 4 trobades obertes als simpatitzants per copsar les inquietuds i veure qui està disposat a presentar-se. A la vegada busquem el suport de gent nova.
En una reunió celebrada entre tots els possibles components de la llista i després d’escoltar la disponibilitat de cadascun dels presents decidim, entre tots, que sigui jo qui encapçali la candidatura
Per tant torno a ser cap de llista perquè així ho hem decidit entre tots.

Quines són les mancances que detecteu al municipi?
A Cornellà hi falta projecte de futur. L’actual equip de govern no ha explicat  el seu  projecte de municipi. Tenim la impressió que sempre s’improvisa.
Hi falta un espai que permeti la relació entre els veïns de diferents edats i que viuen en els diferents nuclis,  que sigui el centre motor de noves iniciatives.
A Cornellà no es treballa d’acord amb la resta de municipis que formen la comarca.
Cal incentivar la implicació dels veïns en la vida municipal.
 
Quin són els principals reptes que plantegeu?
Estem treballant des de fa uns mesos per concretar les propostes que farem durant la campanya. El nostre treball va encaminat a buscar  propostes concretes per fer front a les mancances detectades.
 
Finalment, em podries dir tres adjectius per definir el municipi.
Municipi ben connectat amb Girona i Banyoles que disposa de tots els serveis bàsics. És un poble tranquil en el qual fàcilment et trobes el mig de la natura i que ofereix una gran varietat de rutes per fer a peu o amb bicicleta. Un municipi amb qualitat de vida per viure i treballar.