Pla de l'Estany

Notícia

Entrevista a Anna Maria Garcia Rodà, alcaldable per Junts per Crespià

"La fascinació de l’aire net, la natura, el silenci"
 
Després de 4 anys de regidora a l’ajuntament afrontes el repte d'encapçalar un grup de gent per assolir l'alcaldia, que t’ha fet decidir?
 
Ha estat la demanda d’uns quants veïns i veïnes, se’m va fer entendre que després de la feina feta durant aquests 4 anys, havíem de seguir per acabar i/o consolidar tots els projectes engegats i posar en marxa els pendents.
 
Estem a les acaballes de la legislatura, que creus que heu pogut aportar al municipi?
 
Un projecte que feia molt de temps que es reclamava, sempre havíem dit que un poble sense serveis és un poble dormitori, s’ha aconseguit obrir un bar, botiga i espai recreatiu per la ciutadania i això ha fet que la gent es conegui, parli i participi i/o organitzi un seguit d’actes lúdics.
 
Mirant al futur... Quines serien les principals línies d’actuació?
 
Intentar resoldre els problemes que ja vàrem apuntar fa 4 anys, posar a punt els equipaments municipals que estan en desús, resoldre temes de telefonia i internet, actualment molt precaris i com ja hem dit, acabar els projectes encetats i consolidar els que s’han iniciat o que estan a mig fer.
 
Crespià ha passat de ser llista oberta a ser llistes tancades. Com valores aquest fet?
 
Sempre hem pensat que en un poble tan petit la gent vota les persones, quan és una llista tancada se’ls hi complica una mica.
 
Finalment, em podries dir 3 adjectius per definir el municipi?
 
Solidari, tolerant, tranquil.
Com a poble petit ofereix un espai  propici a la participació real, alhora més visible i per tant més gratificant. Es pot exercir la solidaritat i la tolerància d’una altra manera, tothom es coneix, per tant davant un problema els veïns i veïnes responen sense dubtar-ho.